Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
m
sense resum d'edició
Llínea 1: Llínea 1: −
En [[abril]] de l'any [[1980]], es va celebrar en [[Palma de Mallorca]], el XVI Congrés Internacional de Llingüística i Filologia Romàniques, patrocinat per la ''[[Societat de Llingüística Romànica|Societe de Lingüistique Romane]]'' i organisada per la ''Càtedra Ramon Llull'' de l'Universitat de Barcelona i el ''Estudi Llul.lia'' de Palma de Mallorca. Es va celebrar durant els dies 7 al 12 d'abril i varen acodir 723 congressistes de 31 països.
+
En [[abril]] de l'any [[1980]], se va celebrar en [[Palma de Mallorca]], el XVI Congrés Internacional de Llingüística i Filologia Romàniques, patrocinat per la ''[[Societat de Llingüística Romànica|Societe de Lingüistique Romane]]'' i organisada per la ''Càtedra Ramon Llull'' de l'Universitat de Barcelona i l'''Estudi Lul·lià'' de Palma de Mallorca. Se va celebrar durant els dies 7 al 12 d'abril i varen acodir 723 congressistes de 31 països.
   −
Entre els organisadors del Congrés podem destacar a: Antoni Badía i Margarit, rector de l'Universitat de Barcelona; Francesc de Borja Moll, rector de l'Estudi General Lulià; Anna Moll, secretaria; i del Comité Técnic, entre els que trobem celebritats com: Emilio Alarcos, Jean Roudil i Helmut Lüdtke, entre atres.
+
Entre els organisadors del Congrés podem destacar a: Antoni Badía i Margarit, rector de l'Universitat de Barcelona; Francesc de Borja Moll, rector de l'Estudi General Lul·lià; Anna Moll, secretaria; i del Comité Tècnic, entre els que trobem celebritats com: Emilio Alarcos, Jean Roudil i Helmut Lüdtke, entre atres.
    
Al final del Congrés, la Secretaria va presentar als 723 congressistes el següent document:  
 
Al final del Congrés, la Secretaria va presentar als 723 congressistes el següent document:  
1492

edicions

Menú de navegació