Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
28 bytes afegits ,  16:23 29 ago 2018
Llínea 136: Llínea 136:     
=== Ferrocarril ===
 
=== Ferrocarril ===
Castelló es troba comunicada, en [[Madrit]] i [[Barcelona]] per mig de les llínees de llarga distància (Arc, Talgo i Euromed).
+
 
Castelló, també és l'inici d'una de les llínees de [[Rodalies Valéncia]], que a més de conectar en la Capital del Túria, el mateix tren permet comunicar per mig de parades en els pobles de l'oest de la província.
+
Castelló es troba comunicada, en [[Madrit]] i [[Barcelona]] per mig de les llínees de llarga distància (Alvia, Talgo, Euromed i Regional).
Fent transbordo en [[Valéncia]], pots seguir per les esbosses de Rodalia fins a [[Gandia]], [[Moixent]] i [[Utiel]] en la [[província de Valéncia]] i per mig de trens de llarga distància en [[Andalusia]]. Des de [[Sagunt]], es pot arribar a [[Caudiel]] en la [[província de Castelló]] i a [[Aragó]].
+
Castelló, també és l'inici d'una de les llínees de [[Rodalies Valéncia]], que a més de conectar en la Capital del Túria, el mateix tren permet comunicar per mig de parades en els pobles de l'oest de la província. Fent transbordo en la ciutat de [[Valéncia]], se pot seguir per les esbosses de Rodalia fins a [[Gandia]], [[Moixent]] i [[Utiel]] en la [[província de Valéncia]] i per mig de trens de llarga distància en [[Andalusia]]. Des de [[Sagunt]], es pot arribar a [[Caudiel]] en la [[província de Castelló]] i a [[Aragó]].
    
=== Transport aéreu ===
 
=== Transport aéreu ===
23 004

edicions

Menú de navegació