Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
1785 bytes afegits ,  12:19 25 dec 2018
Pàgina nova, en el contingut: «'''José Prades García''', conegut com a '''Pepe Prades''' (Castelló, 1942 - 13 de decembre de 2015), fon ingenier cap de l'Ajuntament de Castel...»
'''José Prades García''', conegut com a '''Pepe Prades''' ([[Castelló]], [[1942]] - 13 de decembre de [[2015]]), fon ingenier cap de l'[[Ajuntament de Castelló]] durant més de tres dècades.

== Biografia ==

=== Carrera professional ==

Pepe Prades fon ingenier de camins, destacà en la ciutat de Castelló per la seua carrera professional pero també per la seua vinculació al deport local i a les [[Festes de la Magdalena|festes de la Magdalena]].

Prades, conseguí plaça en el consistori de la capital de la Plana en l'any [[1978]], fon l'artífex de proyectes tan importants per a la ciutat com la construcció del carrer Governador, el desenroll de les rondes que conecten els distints districtes i la remodelació del camí Serradal. En reconeiximent a la seua trayectòria, fon condecorat en la Medalla al Mèrit Professional del Colege d'Ingeniers de Camins, canals i ports en Madrit en juny de l'any [[2014]].

=== Món de la festa ==

En quan al món de la festa, Prades fon un membre rellevant. Rebé el premi ''Fadrí d'Or'' en [[1995]], fon president de la Confraria de la [[Mare de Deu del Lledó]] i ''Gayater de l'Any'' en [[2015]], ademés de colaborador habitual en publicacions sobre les festes de la Magdalena.

=== Àmbit deportiu ===

També va desenrollar la seua activitat en l'àmbit deportiu, en el que destacà com a president de la Federació d'Atletisme provincial. Ademés, podia presumir de ser el soci número 72 del [[CD Castelló]].

=== Coleccionisme ===

Una atra de les seues grans aficions era l'història local. Va conseguir recopilar un valiós archiu de fotografies i postals antigues de la ciutat que va expondre en vàries mostres en els últims anys. Ademés publicava les diferents fotografies en revistes i llibrets de gayata.
23 666

edicions

Menú de navegació