Canvis

10 bytes afegits ,  08:28 9 jul 2019
m
sense resum d'edició
Llínea 10: Llínea 10:  
| lloc_mort = [[Valéncia]], [[Regne de Valéncia]], [[Espanya]]
 
| lloc_mort = [[Valéncia]], [[Regne de Valéncia]], [[Espanya]]
 
}}
 
}}
'''María Egual Miguel''' ([[Castelló]], giner de [[1655]] - [[Valéncia]], 23 d'abril de [[1735]]), fon una poeta i dramaturga [[Valencians|valenciana]].   
+
'''María Egual Miguel''' ([[Castelló]], [[giner]] de [[1655]] - [[Valéncia]], [[23 d'abril]] de [[1735]]), fon una poeta i dramaturga [[Valencians|valenciana]].   
    
== Biografia ==
 
== Biografia ==
   −
María Egual fon filla de José Egual Borrás i de Basilia Miguel. En l'any [[1676]] es va casar en Crisóstomo Peris, marqués de [[Castellfort]], i es va anar a viure a la ciutat de Valéncia, on va convocar diverses Acadèmies lliteràries. A la seua mort va manar cremar tota la seua obra, pero es varen salvar algunes obres de teatre i diversos poemes.
+
María Egual fon filla de José Egual Borrás i de Basilia Miguel. En l'any [[1676]] es va casar en Crisóstomo Peris, marqués de [[Castellfort]], i es va anar a viure a la ciutat de Valéncia, a on va convocar diverses Acadèmies lliteràries. A la seua mort va manar cremar tota la seua obra, pero es varen salvar algunes obres de teatre i diversos poemes.
    
== Obra ==
 
== Obra ==
110 425

edicions