Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
1103 bytes afegits ,  17:14 28 ago 2019
Pàgina nova, en el contingut: «El '''Palau de la Festa''', està situat en la confluència de l'avinguda de Chatellerault i la Ronda Est en la ciutat de Castelló de la Plana. És un edif...»
El '''Palau de la Festa''', està situat en la confluència de l'avinguda de Chatellerault i la Ronda Est en la ciutat de [[Castelló de la Plana]]. És un edifici de nova construcció que és utilisat, majorment, per la Junta Central de Festes i per les [[Gayata|gayates]] per als actes preliminars a les [[Festes de la Magdalena]].

L'edifici conta en el Museu de la Festa i també són les dependències de la [[Banda Municipal de Castelló]].

== Descripció ==

L'edifici fon inaugurat el 12 de març de l'any [[2011]] coincidint en la celebració de la Galania de la reina de les Festes de la Magdalena. Dissenyat pels arquitectes Pilar Peset i Anicet Matamala. L'edifici conta en una senya d'identitat en la seua frontera composta per taulellets ceràmics (50x100 cm.) fixes i móvils de diferents colors com a reconeiximent a l'indústria ceràmica que en l'actualitat és un motor econòmic de Castelló.

El Palau de la Festa conta en una superfície total de 5.270 m² i consta de tres plantes sobre rasant i una plata sòtol. En seu saló principal té un aforament per a 1.200 persones.
23 428

edicions

Menú de navegació