Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
1298 bytes afegits ,  14:10 16 set 2021
Llínea 44: Llínea 44:     
Fon una de les primeres obres en ser editades en la [[Península Ibèrica|península Ibèrica]], en l'any [[1478]], a mans de l'impressor [[Lambert Palmart]].
 
Fon una de les primeres obres en ser editades en la [[Península Ibèrica|península Ibèrica]], en l'any [[1478]], a mans de l'impressor [[Lambert Palmart]].
 +
 +
=== Transcripció de l'últim paràgraf de la Bíblia Valenciana ===
 +
 +
<blockquote>Gracies infinides sien fetes al, omnipotent deu, e senyor nostre, Jesu crist: e ala humil, e sacratissima verge maria mare sua. Acaba la biblia molt vera, e catholica: treta de vna biblia del noble mossen berenguer viues de boil caualler: la qual fon trelladada de aquella propria que fon arromançada en lo monestir de portaceli de lengua latina en la nostra valenciana per lo molt reuerend micer bonifaci ferrer doctor en cascun dret, e en facultat de sacra theologia: e don de tota la Cartoxa: germa del benauenturat sanct vicent ferrer del orde de pricadors: en la qual translacio foren, e altres singulars hòmens de sciencia. E ara derrerament aquesta es stada diligentment corregida, vista, e regoneguda per lo reuerend mestre jaume borrell mestre en sacra theologia del orde de pricadors: e inquisidor en regne de valencia. Es stada empremptada en la ciutat de valencia a despeses del magnifich en philip vizlant mercader dela vila de jsne de alta Alamanya: per mestre Alfonso Fenandez de Cordoua del Regne de Castella, e per mestre lambert palomar alamany mestre en arts: començada en lo mes de febrer del any mil quatrecens setanta set: e acabada en lo mes de Març del any Mil.CCCCLXXVIII.</blockquote>
    
== Obra política ==
 
== Obra política ==
22 959

edicions

Menú de navegació