Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
7 bytes afegits ,  17:55 9 nov 2021
sense resum d'edició
Llínea 1: Llínea 1: −
'''Aigües de [[Valéncia]], S.A.''', fon constituïda en [[1890]] baix de la raó social “Societat d'Aigües Potables i Millores de Valéncia, S.A.”, havent canviat la dita denominació a l'actual en [[juny]] de [[1988]]. Té com a objecte social la gestió i explotació dels servicis de:
+
'''Aigües de [[Valéncia]], S.A.''', fon constituïda en l'any [[1890]] baix de la raó social “Societat d'Aigües Potables i Millores de Valéncia, S.A.”, havent canviat la dita denominació a l'actual en [[juny]] de [[1988]]. Té com a objecte social la gestió i explotació dels servicis de:
    
* Abastiment d'[[aigua]] potable a poblacions.
 
* Abastiment d'[[aigua]] potable a poblacions.
Llínea 7: Llínea 7:  
* Realisació del servici d'Inspecció Tècnica de Vehículs.
 
* Realisació del servici d'Inspecció Tècnica de Vehículs.
   −
La seua activitat principal, i la del Grup Aigües de Valéncia, del que la Societat és matriu, consistix en l'explotació de servicis d'abastiment d'aigua potable. El grup es titular o participa en un total d'uns 200 contractes de concessions administratives, o d'un atre tipo, relatius al seu objecte social, del que el més important és el Servici d'Aigua Potable en la ciutat de [[Valéncia]], del que té la concessió fins a l'any [[2052]].
+
La seua activitat principal, i la del Grup Aigües de Valéncia, del que la Societat és matriu, consistix en l'explotació de servicis d'abastiment d'aigua potable. El grup és titular o participa en un total d'uns 200 contractes de concessions administratives, o d'un atre tipo, relatius al seu objecte social, del que el més important és el Servici d'Aigua Potable en la ciutat de [[Valéncia]], del que té la concessió fins a l'any [[2052]].
    
Entre les diverses empreses del Grup Aigües de Valéncia destaquen:
 
Entre les diverses empreses del Grup Aigües de Valéncia destaquen:
107 008

edicions

Menú de navegació