Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
No hi ha canvi en el tamany ,  12:04 21 gin 2022
Noms dels punts cardinals.
Llínea 5: Llínea 5:  
== Geografia ==
 
== Geografia ==
   −
El terme municipal de 106,10 km² es troba travessat pel riu [[Palància]] de Nort-oest a Sur-est sent ocupat per la [[serra d’Espadà]] en la zona nort i per la [[serra Calderona]] en la zona sur. Se situa en el camí natural que unix [[Aragó]] en la [[Comunitat Valenciana]].
+
El terme municipal, de 106,10 km², es troba travessat pel riu [[Palància]] de noroest a surest sent ocupat per la [[serra d’Espadà]] en la zona nort i per la [[serra Calderona]] en la zona sur. Se situa en el camí natural que unix [[Aragó]] en la [[Comunitat Valenciana]].
    
El núcleu urbà es troba situat a 358 metros d’altura, sobre dos llomes situades a la vora del [[riu]].
 
El núcleu urbà es troba situat a 358 metros d’altura, sobre dos llomes situades a la vora del [[riu]].
Llínea 15: Llínea 15:  
=== Localitats limítrofs ===
 
=== Localitats limítrofs ===
   −
[[Altura (Alt Palància)|Altura]], [[Castellnou]], [[Geldo]], [[Xérica]], [[Navaixes]], [[Soneja]], [[Sot de Ferrer]] i [[el Vall d’Almonesir]] en la [[província de Castelló]] i [[Alfara d'Algímia]], [[Algar de Palància]], [[Algímia d'Alfara]], [[Gàtova]], [[Serra]] i [[Torres Torres]] en la [[província de Valéncia]]
+
[[Altura (Alt Palància)|Altura]], [[Castellnou]], [[Geldo]], [[Xérica]], [[Navaixes]], [[Soneja]], [[Sot de Ferrer]] i [[el Vall d’Almonesir]] en la [[província de Castelló]] i [[Alfara d'Algímia]], [[Algar de Palància]], [[Algímia d'Alfara]], [[Gàtova]], [[Serra]] i [[Torres Torres]] en la [[província de Valéncia]].
    
=== Accessos ===
 
=== Accessos ===

Menú de navegació