Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
4 bytes eliminats ,  21:20 16 jun 2022
Text reemplaça - 'Caribe' a 'Carip'
Llínea 65: Llínea 65:     
=== LATINOAMERICANN ===
 
=== LATINOAMERICANN ===
LatinoamerICANN és una organisació per a la difusió d'informació i diàlec en temes de Noms de Domini, Números IP i Govern o Governació d'Internet en [[Amèrica Llatina]] i el [[Caribe]]. La seua missió és la de colocar informació en [[espanyol]], [[portugués]] i [[francés]] d'accés per a tots, considerant que l'informació en els idiomes de la regió resulta sent un element per a poder comprendre els fenòmens propis de l'internet, des d'una perspectiva regional en el context global[http://www.latinoamericann.Org/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=4&page=1]
+
LatinoamerICANN és una organisació per a la difusió d'informació i diàlec en temes de Noms de Domini, Números IP i Govern o Governació d'Internet en [[Amèrica Llatina]] i el [[Carip]]. La seua missió és la de colocar informació en [[espanyol]], [[portugués]] i [[francés]] d'accés per a tots, considerant que l'informació en els idiomes de la regió resulta sent un element per a poder comprendre els fenòmens propis de l'internet, des d'una perspectiva regional en el context global[http://www.latinoamericann.Org/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=4&page=1]
    
=== LACLTD ===
 
=== LACLTD ===
[http://www.lactld.Org LACTLD] és una organisació sense fins de lucre que busca agrupar els administradors dels ccTLDs d'[[Amèrica Llatina]] i el [[Caribe]], en l'objecte de Coordinar polítiques en conjunt, aixina com estratègies de desenroll dels noms de domini a nivell regional; representar els interessos conjunts dels seus membres davant d'organismes pertinents; promoure el desenroll dels ccTLDs de la regió; fomentar la cooperació i l'intercanvi d'experiència entre els seus membres, en tots els aspectes necessaris per a l'adequat funcionament dels ccTLDs i establir llaços de colaboració en les organisacions anàlogues d'atres regions del món.
+
[http://www.lactld.Org LACTLD] és una organisació sense fins de lucre que busca agrupar els administradors dels ccTLDs d'[[Amèrica Llatina]] i el [[Carip]], en l'objecte de Coordinar polítiques en conjunt, aixina com estratègies de desenroll dels noms de domini a nivell regional; representar els interessos conjunts dels seus membres davant d'organismes pertinents; promoure el desenroll dels ccTLDs de la regió; fomentar la cooperació i l'intercanvi d'experiència entre els seus membres, en tots els aspectes necessaris per a l'adequat funcionament dels ccTLDs i establir llaços de colaboració en les organisacions anàlogues d'atres regions del món.
    
=== INTERNIC ===
 
=== INTERNIC ===
Llínea 74: Llínea 74:     
=== LACNIC ===
 
=== LACNIC ===
[[LACNIC]] és l'organisació per al Registre de Direccions d'Internet per a [[Amèrica Llatina]] i el [[Antilles|Caribe]]. El seu objectiu és la construcció i articulació d'esforços colaboratius per al desenroll i estabilitat d'Internet en [[Amèrica Llatina]] i el [[Caribe]]. [http://www.lacnic.org/sp/sobre-lacnic/index.html]. Si be no té relació directa en els dominis, sí que és l'organisació regional a càrrec dels recursos d'Internet com [[Direccions IP]] i ASNs.
+
[[LACNIC]] és l'organisació per al Registre de Direccions d'Internet per a [[Amèrica Llatina]] i el [[Antilles|Carip]]. El seu objectiu és la construcció i articulació d'esforços colaboratius per al desenroll i estabilitat d'Internet en [[Amèrica Llatina]] i el [[Carip]]. [http://www.lacnic.org/sp/sobre-lacnic/index.html]. Si be no té relació directa en els dominis, sí que és l'organisació regional a càrrec dels recursos d'Internet com [[Direccions IP]] i ASNs.
    
== Sufixos .Com i .Co ==
 
== Sufixos .Com i .Co ==

Menú de navegació