Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
5575 bytes afegits ,  10:03 22 jun 2009
Llínea 37: Llínea 37:  
==Premis==
 
==Premis==
   −
* Premi de poesia, Joan Soriano Esteve, en el 1 Certamen Lliterari "Amics del Maritim", 1995;
+
* Premi "TRAMOYA" de teatre en els CXII JOCS FLORALS DE LA CIUTAT I REGNE DE VALENCIA 1995, en "La Gabia de l'Art".  
* Premi Tramoya de teatre en els CXII i CXIV Jocs Florals de la Ciutat i Regne de Valéncia, i Institut Valencià de la Joventut en la CXIV convocatòria del mateix certamen, que organisa Lo Rat Penat
  −
* 1 er Premi del I Certamen Taula Valenciana d'Autors Teatrals, 1997.
  −
* Medalla del centenari del concurs de llibrets de falla per Lo Rat Penat, Junta Central Fallera i el Exc. Ajuntament de Valéncia. 2003.
  −
* Premi Tramoya de teatre en els CXXV Jocs Florals de la Ciutat i Regne de Valéncia.
      +
* 1º Premi del I CERTAMEN TAULA VALENCIANA D'AUTORS TEATRALS 1997, en "La decisió d'Adrià".
 +
 +
* Premi "TRAMOYA" de teatre en els CXIV JOCS FLORALS DE LA CIUTAT I REGNE DE VALENCIA 1997, en "Bilbao està darrere del sofa".
 +
 +
* Premi "INSTITUT VALENCIA DE LA JOVENTUT" en els CXIV JOCS FLORALS DE LA CIUTAT I REGNE DE VALENCIA 1997, en "Ablamor de Cor".
 +
 +
* Premi Finaliste de obra inédita en el concurs lliterari de JUNTA CENTRAL FALLERA, otorgat per la SOCIEDAD GENERAL DE AUTORES Y EDITORES, 1999, en "Un atre mon".
 +
 +
* Premi "EXCELENTISIMA CONSELLERIA DE CULTURA EDUCACIO I CIENCIA" en els CXVI JOCS FLORALS DE LA CIUTAT I REGNE DE VALENCIA 1999, en el treball d'investigació "El teatre valencià més popular". Coautor en GERMANA G.OLTRA I ARANAZ.
 +
 +
* Premi Finaliste d'obra inédita en el concurs lliterari de JUNTA CENTRAL FALLERA, otorgat per la SOCIEDAD GENERAL DE AUTORES Y EDITORES,any 2000, en "La quarta proba".
 +
 +
* Quint premi de JUNTA CENTRAL FALLERA pel aproposit "La falla per dins" representat per la falla Cami de Barcelona Travesía de Moncada. Any 2000.
 +
 +
* Sext premi de JUNTA CENTRAL FALLERA pel aproposit infantil"La fallereta" representato per la falla Cami de Barcelona Travesía de Moncada. Any 2000.
 +
 +
* Premi nové de LO RAT PENAT al ARTISTE NOVELL pel llibret de la falla Cami de Barcelona Travesía de Moncada. ANY 2000
 +
 +
* Premi décim de LO RAT PENAT al ARTISTE NOVELL pel llibret de la falla Sant Joan Bosco-Duc de Mandas. Any 2001
 +
 +
* Nominat als premis de la SOCIETAT GENERAL D'AUTORS I EDITORS y JUNTA CENTRAL FALLERA en els anys 2001 y 2002
 +
 +
* Premi accesit décim de LO RAT PENAT al ARTISTE NOVELL INFANTIL pel llibret de la falla DOCTOR MANUEL CANDELA AVD DEL PORT. Any 2003.
 +
 +
* Premi "JAUME I" en els CXX JOCS FLORALS DE LA CIUTAT I REGNE DE VALENCIA 2003, en el treball d'investigació "Juli Oltra, fundador de Lo Rat Penat". Coautor en GERMANA G.OLTRA I ARANAZ.
 +
 +
* Premi accésit décimde LO RAT PENAT al ARTISTE NOVELL INFANTIL pel llibret de la falla DOCTOR MANUEL CANDELA- AVD DEL PORT. Año 2004.
 +
 +
* Premi accésit primer de LO RAT PENAT al ARTISTE NOVELL INFANTIL pel llibret de la falla SANT JOAN BOSCO- DUC DE MANDAS. ANY 2005.
 +
 +
* Premi acceésit décim de LO RAT PENAT al ARTISTE NOVELL INFANTIL pel llibret de la falla EL RAJOLAR de BENETÚSSER. ANY 2005.
 +
 +
* Premi sext de LO RAT PENAT al ARTISTE NOVELL pel llibret de la falla MURILLO-PALOMAR. Any 2006.
 +
 +
* Premi SÉPTIM de LO RAT PENAT al ARTISTE NOVELL pel llibret de la falla SANT JOAN BOSCO-DUC DE MANADAS. Any 2006.
 +
 +
* Premi NOVÉ de LO RAT PENAT al ARTISTE NOVELL pel llibret de la falla DR MANUEL CANDELA- AVG DEL PORT. Any 2006.
 +
 +
* Premi accéssit segón de LO RAT PENAT al ARTISTE NOVELL INFANTIL pel llibret de la falla MURILLO-PALOMAR. Any 2006.
 +
 +
* Premi accéssit nové de LO RAT PENAT al ARTISTE NOVELL INFANTIL pel llibret de la falla DR MANUEL CANDELA-AVG DEL PORT. Any 2006.
 +
 +
* Premi 8ºde LO RAT PENAT AL'ARTISTA NOVELL junt a Joan Josep Serra i Martí pel llibret de la falla MURILLO-PALOMAR. Any 2007.
 +
 +
* Premi 6º de LO RAT PENAT al'ARTISTA NOVELL INFANTIL. Compartit en JOAN JOSEP SERRA I MARTÍ pel llibret de la falla MURILLO-PALOMAR. Any 2007.
 +
 +
* Premi accèssit 5º de LO RAT PENAT al'ARTISTA NOVELL pel llibret de la falla DR MANUEL CANDELA- AVG DEL PORT. Any 2007.
 +
 +
* Premi accèssit 6º de LO RAT PENAT a l'ARTISTA NOVELL INFANTIL pel llibret de la falla DR MANUEL CANDELA-AVG DEL PORT. Any 2007.
 +
 +
* Premi 8º de LO RAT PENAT a l'ARTISTA NOVELL pel libret infantil de la falla SERRANS-PLAÇA DESL FURS. Any 2007.
 +
 +
* Premi accèssit 5º de LO RAT PENAT a l'ARTISTA NOVEL pel libret infantil de la falla SERRANS-PLAÇA DESL FURS. Any 2007.
 +
 +
* Premi accèssit 2º de LO RAT PENAT a l'ARTISTA NOVEL pel libret infantil de la falla EN SENDRA-PLAÇA COLL. Any 2007.
 +
 +
* Premi accèssit 2º de LO RAT PENAT a l'ARTISTA NOVELL pel libret de la falla EN SENDRA-PLAÇA COLL. Any 2007.
 +
 +
* Premi accèssit 7º de LO RAT PENAT a l'ARTISTA NOVELL pel libret de la falla LA NOVA D'ORRIOLS. Any 2007.
 +
 +
* Premi accèssit 8º de LO RAT PENAT a l'ARTISTA NOVELL pel libret infantil de la falla PINTOR DOMINGO-GUILLEM DE CASTRO. Any 2007.
 +
 +
* Premi accèssit 3º de LO RAT PENAT a l'ARTISTA NOVELL pel llibret de la falla SANT JOAN BOSCO-DUC DE MANADAS. Any 2007.
 +
 +
* Premi 4º de LO RAT PENAT a l'ARTISTA NOVELL pel llibret infantil de la falla MURILLO-PALOMAR Compartit en JOAN JOSEP SERRA I MARTÍ. Any 2008.
 +
 +
* Premi accèssit 3º de LO RAT PENAT a l'ARTISTA NOVELL pel llibret infantil de la falla DR MANUEL CANDELA-AV. DEL PORT. Any 2008.
 +
 +
* Premi accèssit 6º de LO RAT PENAT a l'ARTISTA NOVELL pel llibret infantil de la falla PINTOR DOMINGO- GUILLEM DE CASTRO. Any 2008.
 +
 +
* Premi accèssit 8º de LO RAT PENAT a l'ARTISTA NOVELL pel llibret infantil de la falla SERRANS- PL. DELS FURS. Any 2008.
 +
 +
* Premi accèssit 10º de LO RAT PENAT a l'ARTISTA NOVELL pel llibret infantil de la falla EN SENDRA- PL. DEL COLL. Any 2008.
 +
 +
* Premi 6º de LO RAT PENAT a l'ARTISTA NOVELL pel llibret de la falla PALLETER-ERUDITO ORELLANA. Compartit en JULI AMADEU ARIAS I BURDEOS. Any 2008.
 +
 +
* Premi 7º de LO RAT PENAT a l'ARTISTA NOVELL pel llibret de la falla MURILLO- PALOMAR. Compartit en JOAN JOSEP SERRA I MARTÍ. Any 2008.
 +
 +
* Premi 9º de LO RAT PENAT a l'ARTISTA NOVELL pel llibret de la falla DR MANUEL CANDELA- AV. DEL PORT. Any 2008.
 +
 +
* Premi accèssit 2º de LO RAT PENAT a l'ARTISTA NOVELL pel llibret de la falla PINTOR EN SENDRA-PL.DEL COLL. Any 2008.
 +
 +
* Premi accèssit 6º de LO RAT PENAT a l'ARTISTA NOVELL pel llibret de la falla SANT JOAN BOSCO- DUC DE MANDAS. Any 2008.
 +
 +
* Premi accèssit 7º de LO RAT PENAT a l'ARTISTA NOVELL pel llibret de la falla PINTOR DOMINGO- GUILLEM DE CASTRO. Any 2008.
 +
 +
* Premi accèssit 8º de LO RAT PENAT a l'ARTISTA NOVELL pel llibret de la falla SERRANS- PL. DELS FURS. Any 2008.
 +
 +
* Premi 22ºDe la Conselleria d'Educució pel Llibret de Palleter-Erudit Orellana. Any 2008.
 +
 +
* Premi "TRAMOYA" de teatre en els CXXV JOCS FLORALS DE LA CIUTAT I REGNE DE VALENCIA 2008, en "TORTUGUES, BUSCANT LA LLUM".
    
==Associacions culturals valencianistes==
 
==Associacions culturals valencianistes==
10

edicions

Menú de navegació