Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
10 bytes afegits ,  21:06 22 jun 2009
sense resum d'edició
Llínea 1: Llínea 1: −
'''Carles Vicent Bori i Escuriet''' va nàixer el [[13 de novembre]] de [[1966]] en el barri d'[[Orriols]] de la ciutat de [[Valéncia]]. Esta casat en Germana Gloria Oltra i Aranaz i en dos fills, Jaume i Germana.
+
'''Carles Vicent Bori i Escuriet''' es un escritor teatral valencià que va nàixer el [[13 de novembre]] de [[1966]] en el barri d'[[Orriols]] de la ciutat de [[Valéncia]]. Esta casat en Germana Gloria Oltra i Aranaz i en dos fills, Jaume i Germana. Prove d'una família d'ideologia [[republicanisme|republicana]] i [[valencianisme|valencianista]].
 
  −
Prove d'una família d'ideologia [[republicanisme|republicana]] i [[valencianisme|valencianista]].
      
==Estudis==
 
==Estudis==
Llínea 29: Llínea 27:  
*La decisió d'Adrià": Drama. Triàngul amorós de dos chicons i una chica poc abans de la boda de dos d'ells.  
 
*La decisió d'Adrià": Drama. Triàngul amorós de dos chicons i una chica poc abans de la boda de dos d'ells.  
   −
*"La gabia de l'art". Comédia. En un pis compartit conviuen gent jove. Cada u representará una branca de l'art. Aixina puix podrem vore la relació que mantenen per eixemple la música i la poesia.  
+
*"La gabia de l'art": Comedia. En un pis compartit conviuen gent jove. Cada u representará una branca de l'art. Aixina puix podrem vore la relació que mantenen per eixemple la música i la poesia.  
 
  −
NIT DE NOCES. Comèdia. La noche de la boda que pasan una pareja en la habitación de un hotel llena de gente que no les dejan vivir ni consumar su matrimonio.
  −
 
     −
OBRA LARGA
+
*"Nit de noces": Comèdia. La nit de la boda que passen una parella en l'habitació de un hotel plena de gent que no les deixen viure ni consumar el seu matrimoni.
   −
LA QUARTA PROBA. Intriga. En una mansió una psicóloga posa a proba a unos chics i chiques per a desifrar un enigma y donar-los una molt bona recompensa si descobrixenn la quarta prueba.  
+
"La quarta proba": Intriga. En una mansió una sicòloga posa a proba a uns chics i chiques per a dessifrar un enigma i donar-los una molt bona recompensa si descobrixen la quarta proba.  
   −
BILBAO ESTA DEARRERE DEL SOFA. Alta comÈdia. En una casa una parell de parelles compartixen una velada que comença divertida i acava con un "muert" apareguent i desapareguent a caprig.  
+
*"Bilbao esta darrere del sofa": Comedia. En una casa dos parelles compartixen una velada que escomença divertida i acaba en un "mort" apareixent i desapareixent a caprig.  
   −
D'UNA ULLADA. Intriga. Un hombre d'una posició social elevada, demana a un amic seu mege que li tornea la vista, puix está cego, en la casa hi han més habitants i tots ronden al ric senyor per a quedar-se en la seua fortuna.  
+
"D'una ullada": Intriga. Un home d'una posició social elevada, demana a un amic seu mege que li torne la vista, puix està cego, en la casa hi han més habitants i tots ronden al ric senyor per a quedar-se en la seua fortuna.  
   −
GERMANA DE DEU. Comèdia. En casa de l' anfitrió se reunixen unes antigues amigues per a recordar vells temps. Entre elles una monja les recordará lo mal que la tractaren i se rigueren d'ella, fent-les pagar suauement tantde patiment, gracies a Deu.  
+
*"Germana de Deu": Comèdia. En casa de l' amfitrió se reunixen unes antigues amigues per a recordar vells temps. Entre elles, una monja les recordarà lo mal que la tractaren i se rigueren d'ella, fent-les pagar suaument tant de patiment, gràcies a Deu.  
   −
TORTUGUES BUSCANT LA LLUM. Alta Comèdia. Un pobre que viu en un suburbi de la ciutat es rescatat per unos díes por una muller rica y guapa i l'introduix en l'alta societat.  
+
*"Tortugues buscant la llum". Comèdia. Un pobre que viu en un suburbi de la ciutat es rescatat per uns dies per una muller rica i bella i l'introduïx en l'alta societat.  
     

Menú de navegació