Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
45 bytes eliminats ,  16:00 23 jun 2009
sense resum d'edició
Llínea 1: Llínea 1: −
'''Vila-real''' (''Vilarreal'' en [[castellà]], i oficialment des de [[2006]]) es una ciutat de la [[Comunitat Valenciana]]. Situada en el surest de la [[província de Castelló]], en la [[comarca]] de la [[Plana Baixa]]. Conta en 50.626 habitants ([[INE Espanya|INE]] [[2008]]).
+
'''Vilareal''' (en [[castellà]] ''Villarreal'',) és una ciutat de la [[Comunitat Valenciana]]. Situada en el surest de la [[província de Castelló]], en la [[comarca]] de la [[Plana Baixa]]. Conta en 50.626 habitants ([[INE Espanya|INE]] [[2008]]).
   −
La ciutat, dedicada en la primera mitat del [[segle XX]] al cultiu de cítrics, presenta en la actualitat una important industria del [[taulell]]. Es també ara internacionalment coneguda pel seu equip de fútbol, el [[Vila-real CF]].
+
La ciutat, dedicada en la primera mitat del [[segle XX]] al cultiu de cítrics, presenta en la actualitat una important industria del [[taulell]]. És també ara internacionalment coneguda pel seu equip de fútbol, el [[Vilareal CF]].
    
=== Partides ===
 
=== Partides ===
 
+
El terme municipal de Vilareal està format per les següents zones rurals:
El terme municipal de Vila-real està format per les següents zones rurals:
   
*'''Carinyena'''.
 
*'''Carinyena'''.
 
*'''Pinella'''.
 
*'''Pinella'''.
Llínea 12: Llínea 11:  
*'''Pla Redó'''.
 
*'''Pla Redó'''.
   −
=== Localitats limítrofes ===
+
=== Localitats llimítrofs ===
Vila-real llimita en les localitats de [[Almassora]], [[Onda]], [[Bechí]], [[Nules]], [[Alqueries del Niño Perdido]] i [[Borriana]], totes elles de la [[província de Castelló]].
+
Vila-real llimita en les localitats de [[Almassora]], [[Onda]], [[Bechí]], [[Nules]], [[Les Alqueries]] i [[Borriana]], totes elles de la [[província de Castelló]].
    
[[Categoria:Pobles de la Comunitat Valenciana]]
 
[[Categoria:Pobles de la Comunitat Valenciana]]
 
[[Categoria:Pobles de la Província de Castelló]]
 
[[Categoria:Pobles de la Província de Castelló]]
2519

edicions

Menú de navegació