Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
18 bytes afegits ,  11:04 17 jul 2022
sense resum d'edició
Llínea 1: Llínea 1: −
'''L'Alqueria Blanca''' és una série produïda per [[Ràdio Televisió Valenciana]] (RTVV), filmada en els estudis de [[Ciudad de la luz]] ([[Alacant]]), aixina com en alguns exteriors com el carrers proxim a l'iglésia o el bar esta rodats en la [[Colonia Santa Eulalia]] en el terme de [[Sax]] ([[Alacant]]); ambientada en poble chicotet de la comarca de [[l'Alcoyà]], que va ser emesa per [[Canal 9]]. Fon estrenada en l'any [[2007]].
+
'''L'Alqueria Blanca''' fon una série produïda per [[Ràdio Televisió Valenciana]] (RTVV), filmada en els estudis de [[Ciudad de la Luz]] ([[Alacant]]), aixina com en alguns exteriors com el carrers proxim a l'iglésia o el bar esta rodats en la [[Colónia Santa Eulàlia]] en el terme de [[Sax]] ([[Alacant]]); ambientada en poble chicotet de la comarca de [[l'Alcoyà]], que fon emesa pel [[Canal 9]] del grup [[RTVV]]. Fon estrenada en l'any [[2007]].
   −
La série transcorre en els [[anys 60]] en un ambient poblerenc narra un conflicte que generen unes terres entre dos famílies: els Pedreguer, actuals propietaris d’eixes terres (La Pedrera) i els Falcó, adinerats i en pretensions de donar atre us ad eixes terres. Durant la série predomina una trama on el tema principal és l'amor per damunt de la diferència de classes, l'[[enveja]], la [[celosia]] i les disputes familiars.
+
La série transcorre en els [[anys 60]] en un ambient poblerenc narra un conflicte que genera unes terres entre dos famílies: els Pedreguer, actuals propietaris d’eixes terres (La Pedrera) i els Falcó, adinerats i en pretensions de donar atre us ad eixes terres. Durant la série predomina una trama on el tema principal és l'amor per damunt de la diferència de classes, l'[[enveja]], la [[celosia]] i les disputes familiars.
    
== Personages de la série ==
 
== Personages de la série ==
 +
 
;Família Pedreguer
 
;Família Pedreguer
 
* Josep Pedreguer (Bernat Llobell)
 
* Josep Pedreguer (Bernat Llobell)
Llínea 35: Llínea 36:     
== Enllaços externs ==
 
== Enllaços externs ==
 +
 
*[http://www.alqueriablanca.tv/ Web oficial de l'Alqueria Blanca]
 
*[http://www.alqueriablanca.tv/ Web oficial de l'Alqueria Blanca]
 
   
 
   
 
[[Categoria:Séries de televisió]]
 
[[Categoria:Séries de televisió]]
 
[[Categoria:Canal 9]]
 
[[Categoria:Canal 9]]
23 545

edicions

Menú de navegació