Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
12 bytes afegits ,  10:13 21 jul 2022
sense resum d'edició
Llínea 14: Llínea 14:  
== Biografia ==  
 
== Biografia ==  
   −
Cursà estudis de Filosofia en [[Madrit]], ampliats posteriorment en [[Alemània]], baix la direcció de [[Jürgen Habermas]]. Doctor per l'Universitat Complutense de Madrit en premi extraordinari i Llicenciat en Ciències Polítiques per l'Universitat Complutense. Ha segut professor en vàries universitats espanyoles. En últim lloc, en la d'[[Almeria]]. Fon catedràtic d'esta última en [[1996]], encara que una resolució de [[2002]] li va privar de la Càtedra, basant-se en un defecte de procediment administratiu.
+
Cursà estudis de Filosofia en [[Madrit]], ampliats posteriorment en [[Alemània]], baix la direcció de [[Jürgen Habermas]]. Doctor per l'Universitat Complutense de Madrit en premi extraordinari i Llicenciat en Ciències Polítiques per l'Universitat Complutense. Ha segut professor en vàries universitats espanyoles. En últim lloc, en la d'[[Almeria]]. Fon catedràtic d'esta última en l'any [[1996]], encara que una resolució de [[2002]] li va privar de la Càtedra, basant-se en un defecte de procediment administratiu.
   −
Ha colaborat en numerosos mijos de comunicació des de [[2002]] fins a l'actualitat, en prensa escrita, en ràdio i en televisió. Destaquen també les seues colaboracions en el mig d'Internet ''[[Libertad Digital]]'', en la cadena de televisió d'eixe mateix nom i en l'emissora de ràdio ''[[EsRadio]]'', pertanyent al mateix grup, aixina com en ''[[Onda Cero]]''.  
+
Ha colaborat en numerosos mijos de comunicació des de l'any [[2002]] fins a l'actualitat, en prensa escrita, en ràdio i en televisió. Destaquen també les seues colaboracions en el mig d'Internet ''[[Libertad Digital]]'', en la cadena de televisió d'eixe mateix nom i en l'emissora de ràdio ''[[EsRadio]]'', pertanyent al mateix grup, aixina com en ''[[Onda Cero]]''.  
    
== Obra ==
 
== Obra ==
111 296

edicions

Menú de navegació