Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
16 bytes afegits ,  23:44 7 jul 2009
sense resum d'edició
Llínea 1: Llínea 1: −
'''L'Horta d'Alacant''' (en [[castellà]] ''Huerta de Alicante''), és una comarca històrica de la [[Comunitat Valenciana]] que actualment se troba dividida entre les actuals comarques de [[L'Alacantí]] i [[El Baix Vinalopó]]. Formaven part d'ella (per part de [[L'Alacantí]]) els actuals municipis d'[[Agost]], [[Alacant]], [[El Campello]], [[Muchamel]], [[Sant Joan d'Alacant]] i [[Sant Vicent del Raspeig]], tots els municipis de [[El Baix Vinalopó]] i per part de [[El Baix Segura]], el municipi de [[Guardamar]].  
+
'''L'Horta d'Alacant''' (en [[castellà]] ''Huerta de Alicante''), és una comarca històrica de la [[Comunitat Valenciana]] que actualment se troba dividida entre les actuals comarques de [[L'Alacantí]] i [[El Baix Vinalopó]]. Formaven part d'ella (per part de [[L'Alacantí]]) els actuals municipis d'[[Agost (Alacant)|Agost]], [[Alacant]], [[El Campello]], [[Muchamel]], [[Sant Joan d'Alacant]] i [[Sant Vicent del Raspeig]], tots els municipis de [[El Baix Vinalopó]] i per part de [[El Baix Segura]], el municipi de [[Guardamar]].  
    
Apareix en el mapa de comarques d'[[Emili Beüt]] ''Comarques naturals del Regne de Valéncia'', publicat en l'any [[1934]].
 
Apareix en el mapa de comarques d'[[Emili Beüt]] ''Comarques naturals del Regne de Valéncia'', publicat en l'any [[1934]].
2519

edicions

Menú de navegació