Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
22 bytes afegits ,  11:27 8 feb 2023
Llínea 3: Llínea 3:  
== Biografia ==
 
== Biografia ==
   −
Ruth Merino és llicenciada en [[Economia]] per l'[[Universitat de Valéncia]] i tècnic de facenda de l'Estat, milita a [[Ciutadans-Partit de la Ciutadania]] des de [[2015]] i és diputada en les Corts Valencianes des de les eleccions de [[2019]] per la circumscripció de Valéncia. Va assumir el liderage del grup parlamentari en març de 2019 quan l'anterior síndic [[Toni Cantó]] dimití com a portaveu i es va sumar al proyecte del [[Partit Popular|Partit Popular en la Comunitat de Madrit]]. Merino tingué que gestionar un grup profundament dividit que va sofrir l'eixida de varis diputats i diputades al grup mixt del parlament valencià.
+
Ruth Merino és llicenciada en [[Economia]] per l'[[Universitat de Valéncia]] i tècnic de facenda de l'Estat, milita en [[Ciutadans-Partit de la Ciutadania]] des de l'any [[2015]] i és diputada en les [[Corts Valencianes]] des de les eleccions de [[2019]] per la circumscripció de Valéncia. Va assumir el liderage del grup parlamentari en [[març]] de 2019 quan l'anterior síndic [[Toni Cantó]] dimití com a portaveu i es va sumar al proyecte del [[Partit Popular|Partit Popular en la Comunitat de Madrit]]. Merino tingué que gestionar un grup profundament dividit que va sofrir l'eixida de varis diputats i diputades al grup mixt del parlament valencià.
   −
En giner de l'any [[2023]], a pocs mesos de les eleccions a les Corts Valencianes, va anunciar la seua dimissió com a síndic-portaveu de Ciutadans i la seua renúncia a l'escan de diputada. Este fet s'emmarca en el procés de refundació del partit en el que Merino va declarar sentir-se decepcionada en el rumbo pres per la formació.
+
En [[giner]] de l'any [[2023]], a pocs mesos de les eleccions a les Corts Valencianes, va anunciar la seua dimissió com a síndic-portaveu de Ciutadans i la seua renúncia a l'escan de diputada. Este fet s'emmarca en el procés de refundació del partit en el que Merino va declarar sentir-se decepcionada en el rumbo pres per la formació.
   −
En febrer de l'any 2023, Ruth Merino és fichada pel Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), [[Carlos Mazón]] l'incorporà a l'equip econòmic del partit.  
+
En [[febrer]] de l'any 2023, Ruth Merino és fichada pel Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), [[Carlos Mazón]] l'incorporà a l'equip econòmic del partit.
    
== Enllaços externs ==
 
== Enllaços externs ==
112 461

edicions

Menú de navegació