Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
12 bytes afegits ,  17:52 8 feb 2023
Llínea 182: Llínea 182:  
== Personalitats destacades ==
 
== Personalitats destacades ==
   −
*[[José Ríos Tortajada|José Ríos (sacerdot)]]. Escritor i antiquari del [[sigle XVIII]]. Naixcut en Ademús, el doctor Ríos va ser rector de [[Llíria]] i més tart de [[Cullera]], on va morir en [[1777]].
+
* [[José Ríos Tortajada|José Ríos (sacerdot)]]. Escritor i antiquari del [[sigle XVIII]]. Naixcut en Ademús, el doctor Ríos va ser rector de [[Llíria]] i més tart de [[Cullera]], a on va morir en l'any [[1777]].
*[[Vicent Espanyol]]. Rector de la iglésia archiprestal de Sant Pere i Sant Pau d'Ademús a mitat del sigle XVIII i que mantingué relacions epistolars en Mayans i atres ilustrats.
+
* [[Vicent Espanyol]]. Rector de la iglésia archiprestal de Sant Pere i Sant Pau d'Ademús a mitat del sigle XVIII i que mantingué relacions epistolars en Mayans i atres ilustrats.
*[[Eusebi Cañas]]. Escritor i traductor del sigle XVIII. Sacerdot jesuïta natural d'Ademús que se establí en [[Itàlia]] i allí formà part del círcul del ilustrat valencià Manuel Lassala. Va morir en [[Itàlia]] en [[1809]].
+
* [[Eusebi Cañas]]. Escritor i traductor del sigle XVIII. Sacerdot jesuïta natural d'Ademús que se establí en [[Itàlia]] i allí formà part del círcul del ilustrat valencià Manuel Lassala. Va morir en [[Itàlia]] en [[1809]].
*[[Elvira Lindo]]. Destacada escritora i guionista. Naixcuda en [[Cadis]] ([[1962]]) la qual la seua família és originària d'Ademús.
+
* [[Elvira Lindo]]. Destacada escritora i guionista. Naixcuda en [[Cadis]] ([[1962]]) la qual la seua família és originària d'Ademús.
    
== Galeria ==
 
== Galeria ==
21 537

edicions

Menú de navegació