Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
1762 bytes afegits ,  09:09 5 jun 2023
Pàgina nova, en el contingut: «'''Francesc Navarro i Ventura''', més conegut per '''Paco Navarro''', és un jurídic i escritor valencià d'ideologia Pancatalanisme|pancatal…»
'''Francesc Navarro i Ventura''', més conegut per '''Paco Navarro''', és un jurídic i escritor [[Valencians|valencià]] d'ideologia [[Pancatalanisme|pancatalanista]] i antireligiosa.

== Biografia ==

Paco Navarro és fill del rellonger del Raval de Sant Roc de Castelló. És llicenciat en Dret, començà els seus estudis jurídics universitaris en l'Universitat Jaume I de Castelló i els finalisà en l'Universitat Abat Oliva de Barcelona, una universitat privada i confessional. És prou conegut entre la gent excursionista ya que fon, durant molts anys, president del [[Centre Excursionista de Castelló]], una entitat pancatalanista que apart de realisar excursions per les terres valencianes, utilisava tals events per a adoctrinar a la gent en la cultura i llengua catalanes.

En maig de 2023, Paco Navarro presentà el llibre titulat ''Introducció a la simbologia religiosa en els àmbits públics'' a on denuncia:

{{Cita|''La exhibición de simbología religiosa en lugares públicos es una cuestión no resuelta por el parlamento en más de cuarenta años de Constitución''}}

== Obra ==

* ''Introducció a la simbologia religiosa en els àmbits públics'' (Servici de Publicacions de l'Universitat Jaume I, Castelló, 2023).

== Referències ==

* [https://www.castelloninformacion.com/francesc-navarro-i-ventura-presenta-la-publicacio-introduccio-a-la-simbologia-religiosa-en-els-ambits-publics-a-luji/ Francesc Navarro i Ventura presenta la publicació ‘Introducció a la simbologia religiosa en els àmbits públics’ a l’UJI - Castellón Información]
* [https://www.elperiodicomediterraneo.com/opinion/2023/05/24/creus-mitges-llunes-placa-87824900.html Artícul en català en motiu de la presentació del llibre de Paco Navarro]
23 451

edicions

Menú de navegació