Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
Llínea 159: Llínea 159:  
Creiximent continu i exponencial.
 
Creiximent continu i exponencial.
   −
Les persones són les que fan possibles tots els objectius de l'Agenda Valencianista. En elles nos centrarem per a construir el proyecte, recolzant-nos sobre el restant d’objectius.
+
Les persones són les que fan possibles tots els objectius de l’Agenda Valencianista. En elles nos centrarem per a construir el proyecte, recolzant-nos sobre el restant d'objectius. L'AVM basarà la seua activitat principal en el creiximent de persones vinculades a la mateixa. Hi hauran disponibles varis modos de vinculació en l’entitat per adaptar-nos a tots els perfils de valencians.
   −
L'AVM basarà la seua activitat principal en el creiximent de persones vinculades a la mateixa. Hi hauran disponibles varis modos de vinculació en l'entitat per adaptar-nos a tots els perfils de valencians.
+
L'AVM tindrà una activitat diària en la captació proactiva d’afiliats i atres modos de vinculació de persones. Se durà a terme en els carrers i places de les localitats valencianes. Tamé se farà porta a porta. Organisarem i participarem en distints events. I dispondrem d'un aparat de divulgació digital competent, per a poder facilitar l'adhesió al proyecte. Tot això, acompanyat d'accions publicitàries i d'atre tipo, que facilitaran ademés de l'unió de valencians a la causa, una completa i contínua divulgació dels nostres mensages i objectius, i les campanyes actives per a acostar-nos a la seua consecució.
   −
L'AVM tindrà una activitat diària en la captació proactiva d'afiliats i atres modos de vinculació de persones. Se durà a terme en els carrers i places de les localitats valencianes. També se farà porta a porta. Organisarem i participarem en distints events. I dispondrem d'un aparat de divulgació digital competent, per a poder facilitar l'adhesió al proyecte. Tot això, acompanyat d'accions publicitaries i d'atre tipo, que facilitaran ademés de l'unió de valencians a la causa, una completa i continua divulgació dels nostres mensages i objectius, i les campanyes actives per a acostar-nos a la seua consecució.
+
¿Per qué o per a qué? Molt simple. Quantes més persones sigam, més força i pressió podrem eixercir sobre els diferents grups i actors de la política local, regional i nacional, per a conseguir els nostres propòsits. Perque són les persones les que fan possible la consecució dels objectius de l'Agenda Valencianista, pero no podem obviar que és la política la ferramenta per a portar-los a terme. Per una banda hi ha que treballar junt al poble per a que este tinga un mandat per als polítics, i despuix pressionar ad estos per a fer-ho possible.
 
  −
¿Per qué o per a qué? Molt simple. Quantes més persones sigam, més força i pressió podrem eixercir sobre els diferents grups i actors de la política local, regional i nacional, per a conseguir els nostres propòsits. Perque són les persones les que fan possible la consecució dels objectius de l'Agenda Valencianista, pero no podem obviar que és la política la ferramenta per a dur-los a terme. Per una banda hi ha que treballar al poble per a que tinga un mandat per als polítics, i despuix pressionar a estos per a fer-ho possible.
      
=== Regió de primera categoria ===
 
=== Regió de primera categoria ===
27 179

edicions

Menú de navegació