Canvis

Llínea 119: Llínea 119:  
[[Archiu:Mosatros-2.jpg|thumb|250px|Història i personages valencians]]
 
[[Archiu:Mosatros-2.jpg|thumb|250px|Història i personages valencians]]
   −
Coneiximent de l'història, costums, personages ilustres valencians i les fites conseguides per ells, independentment de la seua religió.
+
La nostra història és molt rica, a la vegada que gran desconeguda per a la majoria de valencians. Pero esta història ha segut teixida pels hòmens i prohòmens (i dònes) valencians que són els que l'han fet possible.
   −
Molts valencians desconeixen a molts dels personages ilustres valencians, o fites per les quals son ilustres.
+
Coneiximent de l'història, costums, personages ilustres valencians i les fites conseguides per ells, independentment de la seua religió. Molts valencians desconeixen a molts dels personages ilustres valencians, o fites per les quals són ilustres.
   −
Serà de vital importància que els valencians tinguen presents estes personalitats. En l'Associació Valenciana Mosatros treballarem fort en eixe sentit. Puix és una bona e important manera, de conservar la seua memòria, i reforçar el nostre orgull, i en definitiva la nostra identitat.
+
Serà de vital importància que els valencians tinguen presents estes personalitats. MOSATROS treballarem fort en eixe sentit. Puix és una bona i important manera, de conservar la seua memòria, i reforçar el nostre orgull, i en definitiva la nostra identitat.
    
=== Defensa de l'Idioma Valencià ===
 
=== Defensa de l'Idioma Valencià ===
27 179

edicions