Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
Llínea 58: Llínea 58:  
Exigència del Principi de Preferència Comunitària per a la defensa dels nostres productes Marca Valenciana.
 
Exigència del Principi de Preferència Comunitària per a la defensa dels nostres productes Marca Valenciana.
   −
Davant totes les institucions que calga, i pels mijos corresponents, demanarem que els productes de la nostra terra, i totes les seues Denominacions d'Orige, d'[[Província d'Alacant|Alacant]], [[Província de Castelló|Castelló]] i [[Província de Valéncia|Valéncia]], aixina com el restant de productes típics i artesanals de la regió, tinguen preferència respecte d'atres, sobre tot de l'estranger.
+
Davant totes les institucions que calga, i pels mijos corresponents, demanarem que els productes de la nostra terra, i totes les seues Denominacions d'Orige, d’Alacant, Castelló i Valéncia, aixina com el restant de productes típics i artesanals de la regió, tinguen preferència respecte d’atres, sobre tot de l'estranger.
   −
També intentarem fer justícia i ficar en valor, als productors locals i regionals de dits productes i tots els nostres sectors econòmics, conservar i fomentar les seues activitats i els seus gremis.
+
Tamé intentarem fer justicia i posar en valor, als productors locals i regionals de dits productes i tots els nostres sectors econòmics, conservar i fomentar les seues activitats i els seus gremis.
 +
 
 +
Producte valencià es pot considerar també un domini d'internet ''.val'' que seria un identificador clar per a tots els nostres productes, comercials, culturals i de qualsevol tipo. Una direcció digital que deixe clar de quin punt són les nostres coses, que nos identifique i situe. Existir en l'era digital en la que estem és vital per a la nostra regió. L'AVM llançarà iniciatives per a conseguir-ho i se sumará a les poques ya existents.
    
=== Ni revisionisme ni adoctrinament ===
 
=== Ni revisionisme ni adoctrinament ===
26 430

edicions

Menú de navegació