Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
30 bytes eliminats ,  14:28 21 set 2023
Llínea 66: Llínea 66:  
=== Ni revisionisme ni adoctrinament ===
 
=== Ni revisionisme ni adoctrinament ===
 
[[Archiu:Mosatros-9.jpg|thumb|250px|Ni revisionisme ni adoctrinament]]
 
[[Archiu:Mosatros-9.jpg|thumb|250px|Ni revisionisme ni adoctrinament]]
Educació lliure d'adoctrinament. En els últims anys l'adoctrinament s'ha fomentat de manera greu en els coleges.
     −
Per l'acció d'uns governs i l'inacció d'atres, varies generacions d'estudiants estan patint una manipulació creixent. Unes voltes incorreccions de noms oficials, atres voltes tergiversacions de l'història, i contínuament en suplantació llingüística.
+
Educació lliure d'adoctrinament. En els últims anys l'adoctrinament s'ha fomentat de manera greu en els coleges. Per l'acció d'uns governs i l'inacció d'atres, varies generacions d'estudiants estan patint una manipulació creixent. Unes voltes incorreccions de noms oficials, atres voltes tergiversacions de l'història, i continuament en suplantació llingüistica. Per revisionisme històric o imperialisme pancatalaniste, els llibres estan plens d'erros que manipulen la ment i la percepció de la realitat dels nostres fills. Tot això té conseqüencies negatives en el futur, com ya s'ha comprovat de sobra en Catalunya i comença a vore's reflectit ací en el Regne de Valéncia.
   −
Per revisionisme històric o imperialisme pancatalaniste, els llibres estan plens d'erros que manipulen la ment i la percepció de la realitat dels nostres fills.
+
Mosatros lluitarem per a combatre l'adoctrinament en coleges, atres activitats orientades a la joventut, aixina com les incorreccions o paraules alienes en l'us del llenguage de les Administracions Públiques, en carrers, places i vies, o en instalacions i edificis públics. I en les empreses privades de cara al públic per mig de la publicitat o dels seus mijos de difusió.
 
  −
Tot això té conseqüències negatives en el futur, com ya s'ha comprovat de sobra en Catalunya i comença a vore's reflectit ací en el Regne de Valéncia.
  −
 
  −
L'Associació Valenciana Mosatros lluitarem per a combatre l'adoctrinament en coleges, atres activitats orientades a la joventut, aixina com les incorreccions o paraules alienes en l'us del llenguage de les Administracions Públiques, en carrers, places i vies, o en instalacions i edificis públics. I en les empreses privades de cara al públic per mig de la publicitat o dels seus mijos de difusió.
      
=== Apartidistes políticament actius ===
 
=== Apartidistes políticament actius ===
35 712

edicions

Menú de navegació