Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
Llínea 30: Llínea 30:  
[[Archiu:Mosatros-11.jpg|thumb|250px|Infraestructures, Movilitat, Conexió, Oportunitats]]
 
[[Archiu:Mosatros-11.jpg|thumb|250px|Infraestructures, Movilitat, Conexió, Oportunitats]]
   −
Infraestructures necessàries per a una plena vertebració i plena movilitat en total llibertat, per a mantindre la cohesió cultural, econòmica i social del nostre territori.
+
Infraestructures necessàries per a una plena vertebració i plena movilitat en total llibertat, per a mantindre la cohesió cultural, econòmica i social del nostre territori. Són tan necessàries com les que nos permeten obrir-nos al món i obrir pas als nostres productes. Pero tamé de rebre tant persones, com sobre tot mercaderies, que tenen el seu últim destí, no només en la nostra terra, sino tamé en atres regions.
   −
Són tan necessàries com les que nos permitixen obrir-nos al món i obrir pas als nostres productes. Pero també de recepcionar tant persones, com sobre tot mercaderies, que tenen els seu destí últim en atres regions.
+
Tot això es mereix, en un món en constant evolució, unes infraestructures de primer nivell, d'última generació, i que no estiguen incompletes. I això és competència dels ajuntaments, de la Generalitat Valenciana i de l'Estat. Pero tamé d'una forta exigència i reivindicació popular, a la que donarem ales.
 
  −
Tot això es mereix, en un món en constant evolució, unes infraestructures de primer nivell, d'última generació, i que no estiguen incompletes.
  −
 
  −
I això és competència dels ajuntaments, de la [[Generalitat Valenciana]] i de l'Estat. Pero també d'una forta exigència i reivindicació popular, a la que donarem ales.
      
=== Turisme correcte i de valor ===
 
=== Turisme correcte i de valor ===
35 712

edicions

Menú de navegació