Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
Llínea 11: Llínea 11:  
==Agenda Valencianista==  
 
==Agenda Valencianista==  
   −
=== Fomentar el deport com activitat fonamental en la vida diària de les persones ===
+
=== Fomentar del deport i vida saludable ===
[[Archiu:Mosatros-13.jpg|thumb|250px|Foment del deport]]
+
[[Archiu:Mosatros-13.jpg|thumb|250px|Foment del deport i vida saludable]]
   −
Favorint també el desenroll de les entitats que ho fomenten i es dediquen a ell. Moltes d'eixes entitats son també representants de la nostra terra fora del nostre territori.
+
Fomentar el deport com activitat fonamental en la vida diària de les persones. Favorint tamé el desenroll de les entitats que ho fomenten i es dediquen ad ell.
   −
Vigilarem per a que facen una bona representació del mateix, i de la cultura valenciana, reflectida pel mig de la [[Llengua Valenciana]] moltes voltes, i atres pel mig dels símbols en escuts d'entitats o federacions deportives.
+
Moltes d'eixes entitats són també representants de la nostra terra fòra del nostre territori. Vigilarem per a que facen una bona representació del mateix, i de la cultura valenciana, reflectida pel mig de la Llengua Valenciana moltes voltes, i atres pel mig dels símbols en escuts d'entitats o federacions deportives.
   −
Fomentarem una alimentació sana, sostinguda per la dieta mediterrànea, de la qual som grans productors de molts dels aliments que la formen. Ficarem en valor els nostres productes des del punt de vista de donar resposta a les diferents necessitats nutricionals del dia a dia.
+
Fomentarem una alimentació sana, sostinguda per la dieta mediterrànea, de la qual som grans productors de molts dels aliments que la formen. Posarem en valor els nostres productes des del punt de vista de donar resposta a les diferents necessitats nutricionals del dia a dia.
 +
 
 +
Per tot lo expost anteriorment, fomentarem un estil de vida deportiu i saludable, lligat tamé en els valors de la solidaritat i la tolerància, l’integració i la cultura valenciana.
    
=== Sostenibilitat competitiva ===
 
=== Sostenibilitat competitiva ===
27 179

edicions

Menú de navegació