Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
8 bytes afegits ,  07:44 2 oct 2023
sense resum d'edició
Llínea 1: Llínea 1: −
El '''Far de Nules''' és un [[far]] situat en la plaja de [[Nules]], en la comarca de la [[Plana Baixa]], en la [[província de Castelló]], [[Comunitat Valenciana]], [[Espanya]]. Està gestionat per l'autoritat portuària de [[Castelló de la Plana]].
+
El '''Far de Nules''' és un [[far]] situat en la [[plaja]] de [[Nules]], en la comarca de la [[Plana Baixa]], en la [[província de Castelló]], [[Comunitat Valenciana]], [[Espanya]]. Està gestionat per l'autoritat portuària de [[Castelló de la Plana]].
    
== Història ==
 
== Història ==
   −
Fon dissenyat i elaborat durant els anys [[1989]]-[[1991]] i construït en l'any [[1992]] per l'arquitecta madrilenya [[Blanca Lleó Fernández|Blanca Lleó]], guanyadora en el I Concurs Nacional promogut pel MOPU. convertint-se en l'únic far d'Espanya junt al [[far d'Irta]] que han segut realisats íntegrament per dònes.
+
Fon dissenyat i elaborat durant els anys [[1989]]-[[1991]] i construït en l'any [[1992]] per l'arquitecta madrilenya [[Blanca Lleó Fernández|Blanca Lleó]], guanyadora en el I Concurs Nacional promogut pel MOPU. convertint-se en l'únic far d'[[Espany]]a junt al [[far d'Irta]] que han segut realisats íntegrament per dònes.
    
== Vore també ==
 
== Vore també ==
13 062

edicions

Menú de navegació