Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
3 bytes eliminats ,  16:32 7 nov 2023
sense resum d'edició
Llínea 1: Llínea 1: −
'''Erich Seligmann Fromm''' ([[Fràncfort]], [[Hesse]], [[Alemània]], [[23 de març]] de [[1900]] - [[Muralto]], [[Cantó del Tesino]], [[Suïssa]], [[18 de març]] de [[1980]]) fon un destacat sicoanaliste, sicòlec social i filòsof humaniste d'orige judeu alemà. Durant una part de la seua trayectòria es va posicionar políticament defenent la variant [[Marxisme|marxista]] del [[socialisme democràtic]].
+
'''Erich Seligmann Fromm''' ([[Frankfurt]], [[Hesse]], [[Alemània]], [[23 de març]] de [[1900]] - [[Muralto]], [[Cantó del Tesino]], [[Suïssa]], [[18 de març]] de [[1980]]) fon un destacat sicoanaliste, sicòlec social i filòsof humaniste d'orige judeu alemà. Durant una part de la seua trayectòria es va posicionar políticament defenent la variant [[Marxisme|marxista]] del [[socialisme democràtic]].
   −
Membre de l'Institut d'Investigació Social de l'Universitat de Fràncfort, Erich Fromm va participar activament en la primera fase de les investigacions interdisciplinàries de l'Escola de Fràncfort, fins que a finals dels anys 40 va trencar en ells per l'heterodoxa interpretació de la teoria [[Sigmund Freud|freudiana]] que va desenrollar dita escola, la qual va intentar sintetisar en una sola disciplina el sicoanàlisis i els postulats del marxisme (freudomarxisme). Fon un dels principals renovadors de la teoria i pràctica sicoanalítica a mitan del [[sigle XX]].
+
Membre de l'Institut d'Investigació Social de l'Universitat de Frankfurt, Erich Fromm va participar activament en la primera fase de les investigacions interdisciplinàries de l'Escola de Frankfurt, fins que a finals dels anys 40 va trencar en ells per l'heterodoxa interpretació de la teoria [[Sigmund Freud|freudiana]] que va desenrollar dita escola, la qual va intentar sintetisar en una sola disciplina el sicoanàlisis i els postulats del marxisme (freudomarxisme). Fon un dels principals renovadors de la teoria i pràctica sicoanalítica a mitan del [[sigle XX]].
    
== Enllaços externs ==
 
== Enllaços externs ==
    
* [https://es.wikipedia.org/wiki/Erich_Fromm Erich Fromm en Wikipedia]
 
* [https://es.wikipedia.org/wiki/Erich_Fromm Erich Fromm en Wikipedia]
23 308

edicions

Menú de navegació