Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
sense resum d'edició
Llínea 1: Llínea 1: −
'''Miquel Ramon Martí i Matias''' és un historiador, arqueòlec i investigador [[Valencians|valencià]] naixcut en la població de [[Catarroja]]. Miquel Martí és professor en un institut de [[Gilet]].  
+
'''Miquel Ramon Martí i Matias''' ([[Catarroja]], [[1974]]) és un historiador, arqueòlec i investigador [[Valencians|valencià]].  
    
== Biografia ==
 
== Biografia ==
   −
Miquel Martí és titulat per l'[[Universitat de Valéncia]]. En l'any [[2015]] obtingué un "Cum laude" per la seua tesis del ''Genoma de Valencia'', el seu títul complet és ''El genoma de una ciudad: Valencia. (Bioarquitectura, orígenes hasta época foral)'', un treball de 3.044 pàgines que fon presentat en [[castellà]], en [[anglés]] i [[francés]], incloent un vídeo de 35 minuts.
+
Miquel Martí naixqué en la població valenciana de Catarroja, en la comarca de [[L'Horta Sur]], en l'any [[1974]]. 
 +
 
 +
És titulat per l'[[Universitat de Valéncia]]. En l'any [[2015]] obtingué un "Cum laude" per la seua tesis del ''Genoma de Valencia'', el seu títul complet és ''El genoma de una ciudad: Valencia. (Bioarquitectura, orígenes hasta época foral)'', un treball de 3.044 pàgines que fon presentat en [[castellà]], en [[anglés]] i [[francés]], incloent un vídeo de 35 minuts.
 +
 
 +
Miquel Martí és professor en un institut de [[Gilet]].
    
== Investigacions ==
 
== Investigacions ==
23 451

edicions

Menú de navegació