Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
470 bytes afegits ,  12 març
sense resum d'edició
Llínea 1: Llínea 1: −
El '''Pacte del Grau''' és el nom que rep l'acort polític signat en el [[Grau de Castelló]], despuix de les eleccions locals celebrades en l'any [[2015]], entre els partits polítics [[PSPV-PSOE]], la coalició [[Pancatalanisme|pancatalanista]] [[Compromís]] i Castelló En Moviment (Podem) per a formar l'equip de govern, encara que esta última formació no vullgué entrar a formar part en l'equip de govern, i poder governar en l'[[Ajuntament de Castelló]] en majoria absoluta.
+
El '''Pacte del Grau''' és el nom que rep l'acort polític signat en el [[Grau de Castelló]], despuix de les eleccions locals celebrades en l'any [[2015]], entre els partits polítics [[PSPV-PSOE]], la coalició [[Pancatalanisme|pancatalanista]] [[Compromís]] i Castelló En Moviment ([[Podem]]) per a formar l'equip de govern, encara que esta última formació no vullgué entrar a formar part en l'equip de govern, i poder governar en l'[[Ajuntament de Castelló]] en majoria absoluta.
    
== Resultats ==
 
== Resultats ==
Llínea 16: Llínea 16:     
Castelló en Moviment (Podem) 4 10.443 13,06 %
 
Castelló en Moviment (Podem) 4 10.443 13,06 %
 +
 +
== Rebuig a la Real Senyera ==
 +
 +
{{Cita|''Los socios del Pacto del Grao, han votado en contra de una Declaración Institucional presentada por Ciudadanos para que la Seyera Valenciana visite, una vez al año la capital de la Plana... Declaración Institucional de Ciudadanos para que la Senyera Valenciana visite anualmente Castellón. Ciudadanos ha contado con el apoyo del Grupo Popular, y con el rechazo del tripartito.''|(Castellón Información, 23.10.2017)}}
    
== Enllaços externs ==
 
== Enllaços externs ==
22 812

edicions

Menú de navegació