Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
4 bytes afegits ,  23:35 7 dec 2010
sense resum d'edició
Llínea 1: Llínea 1: −
'''Enric Martí''' i Mora, naix en [[Torrent]] ([[Valéncia]]) en l'any [[1962]] i en [[1977]] entrà a formar part del Grup de Danses de l'U i Dos de Torrent, més tart en l'any [[1979]], ingressà en el grup de Danses de [[Lo Rat Penat]] i en [[1982]] fon el seu director.
+
'''Enric Martí i Mora''', naix en [[Torrent]] ([[Valéncia]]) en l'any [[1962]] i en [[1977]] entrà a formar part del Grup de Danses de l'U i Dos de Torrent, més tart en l'any [[1979]], ingressà en el grup de Danses de [[Lo Rat Penat]] i en [[1982]] fon el seu director.
   −
En [[1983]], dins del propi grup de danses de lo Rat Penat, fundà l'Escola de Dansa [[Mª Teresa Oller]], dedicada a l'ensenyança i difusió del folclor, el costumisme i l'indumentaria de Valéncia.
+
En [[1983]], dins del propi grup de danses de lo Rat Penat, fundà l'Escola de Dansa [[Mª Teresa Oller]], dedicada a l'ensenyança i difusió del folclor, el costumisme i l'indumentària de Valéncia.
   −
Ha impartit classes de dansa tradicional, dins de l'ambit valencià, en la pròpia Escola de Dansa, en diverses associacions culturals i en algunes [[falles]]; a nivell estatal en el Real Conservatori de Dansa de [[Madrit]]; i a nivell internacional en l'Spain Dance Society (Universitat George Whasington), en el Ballet Bolsoi de Sant Petersburg ([[Rússia]]), en l'Associació Amics de Le Burre ([[França]]) i en el Centre d'Estudis Tradicionals de la Toscana ([[Itàlia]]), etc...,
+
Ha impartit classes de dansa tradicional, dins de l'àmbit valencià, en la pròpia Escola de Dansa, en diverses associacions culturals i en algunes [[falles]]; a nivell estatal en el Real Conservatori de Dansa de [[Madrit]]; i a nivell internacional en la Spain Dance Society (Universitat George Whasington), en el Ballet Bolsoi de Sant Petersburc ([[Rússia]]), en l'Associació Amics de Le Burre ([[França]]) i en el Centre d'Estudis Tradicionals de la Toscana ([[Itàlia]]), etc...,
   −
Ha recollit i resataurat danses, cançons, festes i tradicions de tot el [[Comunitat Valenciana|territori valencià]].
+
Ha recollit i restaurat danses, cançons, festes i tradicions de tot el [[Comunitat Valenciana|territori valencià]].
   −
Ha montat diversos espectàculs dins de la Cultura Tradicional i també exposicions d'indumentaria i es autor del llibre "El ball de Torrent" i coautor dels llibres "Aportacions (Joventuts Ratpenatistes)" i "Lo Rat Penat", aixina com de diversos catàlecs per a expòsicions; es també autor de diversos articuls publicats en diaris i revistes.
+
Ha montat diversos espectàculs dins de la Cultura Tradicional i també exposicions d'indumentària i es autor del llibre "El ball de Torrent" i coautor dels llibres "Aportacions (Joventuts Ratpenatistes)" i "Lo Rat Penat", aixina com de diversos catàlecs per a exposicions; es també autor de diversos artículs publicats en diaris i revistes.
   −
Ha guanyat diversos premis d'investigació en diferents certàmens lliteraris, com els [[Jocs Florals]] de la Ciutat i Regne de Valéncia. Entre atres distincions, posseïx el premi "Fede i Angels", concedit per l'Associació Amics de la [[Real Academia de Cultura Valenciana]], en l'edició de [[1993]], pel seu treball en pro de la difusió de la cultura valenciana.
+
Ha guanyat diversos premis d'investigació en diferents certàmens lliteraris, com els [[Jocs Florals]] de la Ciutat i Regne de Valéncia. Entre atres distincions, posseïx el premi "Fede i Angels", concedit per l'Associació Amics de la [[Real Acadèmia de Cultura Valenciana]], en l'edició de [[1993]], pel seu treball en pro de la difusió de la cultura valenciana.
    
[[categoria:Valencians]]
 
[[categoria:Valencians]]
 
[[Categoria:Escritors valencians]]
 
[[Categoria:Escritors valencians]]
 
[[categoria:Valencianisme]]
 
[[categoria:Valencianisme]]

Menú de navegació