Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
71 bytes afegits ,  12:56 2 feb 2011
sense resum d'edició
Llínea 1: Llínea 1: −
'''Estudiantes por la Libertad''' (EL) és una associació universitària valenciansita de representació estudiantil de l'[[Universitat de Valéncia]]. En [[2007]] es presentà a les eleccions de l'universitat junt a l'associació [[El Porvenir de Los Estudiantes|EPLE]] i els demes anys anant asoles. En l'any 2010 es presentaren a les Facultats de Magisteri, Historia, Socials i Dret, sent en ad esta ultima aon varen traure els millors resultats, tenin en l'actualitat representacio en les diferents organismes de la Universitat.
+
'''Estudiantes por la Libertad''' (EL) és una associació universitària valencianista de representació estudiantil de l'[[Universitat de Valéncia]]. En [[2007]] es presentà a les eleccions de l'universitat junt a l'associació [[El Porvenir de Los Estudiantes|EPLE]] i els demes anys anant asoles. En l'any [[2010]] es presentaren a les Facultats de Magisteri, Història, Socials i Dret, sent en ad esta ultima a on varen traure els millors resultats, tenin en l'actualitat representació en les diferents organismes de la Universitat.
    
==Ideologia==
 
==Ideologia==
 
Promoguda des del [[Grup d'Acció Valencianista]], EL s'emmarca en el [[valencianisme]] d'acció en contra de la catalanisació de l'universitat. Ademés l'objectiu d'EL és defendre els drets dels estudiants des de una perspectiva valencianista.
 
Promoguda des del [[Grup d'Acció Valencianista]], EL s'emmarca en el [[valencianisme]] d'acció en contra de la catalanisació de l'universitat. Ademés l'objectiu d'EL és defendre els drets dels estudiants des de una perspectiva valencianista.
   −
ESTUDIANTES POR LA LIBERTAD es una associacio creada per a defendre els interessos profesionals del estament estudiantil valencià. En una configuracio associativa i espírit sindical, fen de la defensa del valencianisme i lo universitari la principal reivindicacio.
+
Estudiantes por la Libertad es una associació creada per a defendre els interessos profesionals del estament estudiantil valencià. En una configuracio associativa i espírit sindical, fen de la defensa del [[valencianisme]] i lo universitari la principal reivindicació.
   −
ESTUDIANTES POR LA LIBERTAD està creada per un grup d'estudiants independients no adscrits a cap ideología, asoles el valencianisme, encara que fan bandera i recolzen publicament als seus companyers en la batalla de la defensa de les senyes d'identidat, tant en el carrer com en les aules, son associacions i partits polítics com el Grup d´Accio Valencianista; Coalicio Valenciana; o la Coordinadora de Entidtats Culturals del Regne de Valencia.
+
Estudiantes por la Libertad està creada per un grup d'estudiants independients no adscrits a cap ideología, asoles el valencianisme, encara que fan bandera i recolzen publicament als seus companyers en la batalla de la defensa de les senyes d'identidat, tant en el carrer com en les aules, son associacions i partits polítics com el [[Grup d´Accio Valencianista]]; [[Coalició Valenciana]]; o la [[Coordinadora de Entitats Culturals del Regne de Valencia]].
   −
El discurs de ExL en la Universitat es:
+
El discurs de Estudiants por la Libertad en la Universitat es:
   −
• Necessita una major inversio en els ESTUDIANTS i en CALITAT de la docencia.
+
• Necessita una major inversió en els estudiants i en calitat de la docencia.
Buscamos una Universidad que nos proyecte PROFESIONALMENTE y abandone su faceta política/catalanista para centrarse exclusivamente en la ACADÉMICA.
+
Busquem una Universitat que nos proyecte profesionalment i abandone la seua faceta política/catalanista per a centrarse exclusivament en l'acadèmica.
• Defenem l'IDIOMA VALENCIÀ, sense ingerencias catalanistas.
+
• Defenem [[llengua valenciana|l'idioma valencià]], sense ingerencias catalanistas.
Apostamos por un bilingüismo efectivo, donde no se discrimine y se respete al CASTELLANO COMO LENGUA VEHICULAR en la universidad de Valencia.
+
Apostem per un bilingüisme efectiu, a on no se discrimine i es respete al [[castellà]] com llengua vehicular en l'[[Universitat de Valéncia]].
Exigimos que se destine mayor presupuesto a las INSTALACIONES Y SERVICIOS universitarios.
+
Exigim que es destine major presupost a les instalcions i sevicis universitaris.
Pedimos la gratuidad de las INSTALACIONES DEPORTIVAS en el campus.
+
Demanem la gratuitat de les Iinstalacions deportives dins del Campus.
• Impulsem dins de la Universitat un model de CULTURA PLURAL i no particularisat aon, com ocorre fins ara, es balafien exclusivament els diners en la promocio del pancatalanisme.
+
• Impulsem dins de l'Universitat un model de cultura plural i no particularisat a on, com ocorre fins ara, es balafien exclusivament els diners en la promoció del pancatalanisme.
   −
En ESTUDIANTS PER LA LLIBERTAT mos sentim orgullosos de ser valencians i estem dispostos a defendre els interessos de l´estudiantat en tots els ambits en el fi de recuperar nostra historica Alma Mater.  
+
En Estudiants per la Llibertat nos sentim orgullosos de ser valencians i estem disposts a defendre els interessos de l´estudiantat en tots els ambits en el fi de recuperar nostra historica Alma Mater.  
     
109 963

edicions

Menú de navegació