Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
2 bytes afegits ,  23:04 20 maig 2013
Llínea 151: Llínea 151:     
== Municipis d'Alacant ==
 
== Municipis d'Alacant ==
Com veig que estas treballant en aço, he refet i remaquetat tot l'[[Anex:Municipis_de_la_província_d'Alacant|Anex de Municipis d'Alacant]]. Estas fent una faena molt bona. He contat i nomes queden 25 pobles d'Alacant. Aixo si, es molt important que tots es fixem sempre en esta llista de la [[RACV]] en tots els noms de tots els pobles valencians [http://www.llenguavalenciana.com/documents/toponimia_valenciana RACV-Toponimia valenciana]. Es molt important que repassem que el nom del poble està be. He corregit tots els pobles que he vist que no es corresponien en la toponimia de la RACV. Si trobes algu mes, canvia-ho. Respecte a l'Anex dels municipis d'Alacant, ara pots fiar-te totalment dels noms per que els he repassats tots, poble per poble. Crec que ya no n'hi han erros. En quan tinga atre rato, fare lo mateix en l'Anex de Micuipis de Castelló per a facilitar-nos la faena a tots. Enhoraboina i moltes gracies pel teu treball i avant. Un abraç: --[[Usuari:Valencian|Valencian]] ([[Usuari Discussió:Valencian|discussió]]) 01:03, 21 maig 2013 (CEST)
+
Com veig que estas treballant en aço, he refet i remaquetat tot l'[[Anex:Municipis_de_la_província_d'Alacant|Anex de Municipis d'Alacant]]. Estas fent una faena molt bona. He contat i nomes queden 25 pobles d'Alacant. Aixo si, es molt important que tots es fixem sempre en esta llista de la [[RACV]] en tots els noms de tots els pobles valencians [http://www.llenguavalenciana.com/documents/toponimia_valenciana RACV-Toponimia valenciana]. Es molt important que repassem que el nom del poble està be. He corregit tots els pobles que he vist que no es corresponien en la toponimia de la RACV. Si trobes algu mes, canvia-ho.  
 +
 
 +
Respecte a l'Anex dels municipis d'Alacant, ara pots fiar-te totalment dels noms per que els he repassats tots, poble per poble. Crec que ya no n'hi han erros. En quan tinga atre rato, fare lo mateix en l'Anex de Micuipis de Castelló per a facilitar-nos la faena a tots. Enhoraboina i moltes gracies pel teu treball i avant. Un abraç: --[[Usuari:Valencian|Valencian]] ([[Usuari Discussió:Valencian|discussió]]) 01:03, 21 maig 2013 (CEST)

Menú de navegació