Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
10 bytes afegits ,  11:05 23 maig 2013
m
sense resum d'edició
Llínea 1: Llínea 1: −
'''Novelda''' es una localitat situada en la comarca de la [[Vall del Vinalopo]], en la [[província d'Alacant]]. Conta en uns 23.000 habitants. Es troba situada junt al riu que dona nom a la vall i a 165 quilometros del [[Cap i Casal]].
+
'''Novelda''' és una localitat situada en la comarca de la [[Vall del Vinalopo]], en la [[província d'Alacant]]. Conta en uns 23.000 habitants. Es troba situada junt al ''riu'' que dona nom a la vall i a 165 quilometros del [[Cap i Casal]].
    
== Economia ==
 
== Economia ==
Les activitats eonomiques fonamentals son el cultiu del [[raïm]] i el comerç d’especies (sobre tot [[safrà]]); tambe es molt important l’extraccio i produccio de marbre de les numeroses canteres que es localisen en el seu terme i en el d’unes atres poblacions colindants, com la [[Romana]] i el [[Pinos]].
+
Les activitats eonómiques fonamentals son el cultiu del [[raïm]] i el comerç d’especies (sobre tot [[safrà]]); també és molt important l’extracció i producció de marbre de les numeroses canteres que es localisen en el seu terme i en el d’unes atres poblacions colindants, com la [[Romana]] i el [[Pinos]].
    
== Historia ==
 
== Historia ==
106 840

edicions

Menú de navegació