Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
1 byte afegit ,  18:00 10 jun 2013
m
Text reemplaça - '''']]' a ']] ''''
Llínea 4: Llínea 4:       −
Els '''Milacres de Sant Vicent''' són representacions teatrals infantils que se realisen en els carrers de [[Valéncia]], en uns escenaris artesanals decorats en temàtica religiosa coneguts com '''[[Altars de Sant Vicent''']] , i en els que els chiquets interpreten en robes d'época distints milacres realisats pel sant [[valencià]]. Alguns autors els qualifiquen com "ignorada joya del teatre infantil espanyol".
+
Els '''Milacres de Sant Vicent''' són representacions teatrals infantils que se realisen en els carrers de [[Valéncia]], en uns escenaris artesanals decorats en temàtica religiosa coneguts com '''[[Altars de Sant Vicent]] ''' , i en els que els chiquets interpreten en robes d'época distints milacres realisats pel sant [[valencià]]. Alguns autors els qualifiquen com "ignorada joya del teatre infantil espanyol".
    
Les representacions es realisen durant les festes patronals del sant i sempre tenen com a peça argumental algun milacre.  
 
Les representacions es realisen durant les festes patronals del sant i sempre tenen com a peça argumental algun milacre.  

Menú de navegació