Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
2 bytes afegits ,  16:20 8 nov 2013
m
sense resum d'edició
Llínea 1: Llínea 1: −
'''Samoa''' (formalment '''Estat Independent de Samoa''') és un estat de la [[Polinèsia]] que comprén 4 illes habitades i 6 illots, situat a la part de ponent de l'[[archipèlec de Samoa]], a l'[[oceà Pacífic]]. La part oriental de l'archipèlec és un territori dels [[Estats Units]].
+
'''Samoa''' (formalment '''Estat Independent de Samoa''') és un estat de la [[Polinèsia]] que comprén 4 illes habitades i 6 illots, situat en la part de ponent de l'[[archipèlec de Samoa]], en l'[[oceà Pacífic]]. La part oriental de l'archipèlec és un territori dels [[Estats Units]].
   −
Abans era conegut com a '''Samoa Alemanya''' ([[1900]]-[[1914]]) i posteriorment '''Samoa Occidental''' (en samoà ''Samoa i Sisifo'') ([[1914]]-[[1997]]). El canvi de nom, tot abandonant l'adjectiu «Occidental», manifesta el desig de vore tot l'archipèlec reunit sota una única sobirania.
+
Abans era conegut com a '''Samoa Alemanya''' ([[1900]]-[[1914]]) i posteriorment '''Samoa Occidental''' (en samoà ''Samoa i Sisifo'') ([[1914]]-[[1997]]). El canvi de nom, tot abandonant l'adjectiu «Occidental», manifesta el desig de vore tot l'archipèlec reunit baix una única sobirania.
    
{{Països d'Oceania}}
 
{{Països d'Oceania}}
    
[[Categoria:Països d'Oceania]]
 
[[Categoria:Països d'Oceania]]
110 877

edicions

Menú de navegació