Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
2 bytes afegits ,  12:28 30 març 2014
m
Text reemplaça - 'termes' a 'térmens'
Llínea 1: Llínea 1: −
'''Loriguilla-Reva''' és una estació de la llínea ferroviària [[Madrit]]-[[Conca (Espanya)|Conca]]-[[Valéncia]] situada junt a l'intersecció de les carreteres [[CV-374]] i [[CV-383]], en el [[terme municipal]] de [[Ribarroja del Túria]], molt pròxima al nou poble de [[Loriguilla]]. Dona servici a la localitat valenciana que li dona nom, al polígon industrial de la Reva, situat entre els termes municipals de [[Ribarroja del Túria]] i [[Chiva]] i des de el retall de la [[Llínea C-4 (Rodalies Valéncia)|llínea C-4]], existix un servici d'autobús que unix esta estació en [[Ribarroja del Túria]].
+
'''Loriguilla-Reva''' és una estació de la llínea ferroviària [[Madrit]]-[[Conca (Espanya)|Conca]]-[[Valéncia]] situada junt a l'intersecció de les carreteres [[CV-374]] i [[CV-383]], en el [[terme municipal]] de [[Ribarroja del Túria]], molt pròxima al nou poble de [[Loriguilla]]. Dona servici a la localitat valenciana que li dona nom, al polígon industrial de la Reva, situat entre els térmens municipals de [[Ribarroja del Túria]] i [[Chiva]] i des de el retall de la [[Llínea C-4 (Rodalies Valéncia)|llínea C-4]], existix un servici d'autobús que unix esta estació en [[Ribarroja del Túria]].
    
Esta estació és parada dels trens de la [[Llínea C-3 (Rodalies Valéncia)|llínea C-3]] de [[Rodalies Valéncia]] i de la llínea L-5 / R-6 de [[Mija Distancia Renfe]].
 
Esta estació és parada dels trens de la [[Llínea C-3 (Rodalies Valéncia)|llínea C-3]] de [[Rodalies Valéncia]] i de la llínea L-5 / R-6 de [[Mija Distancia Renfe]].
111 182

edicions

Menú de navegació