Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
31 bytes afegits ,  11:48 9 jul 2015
m
sense resum d'edició
Llínea 1: Llínea 1: −
'''Miguel de Cervantes Saavedra''' ([[Alcalá de Henares]], [[29 de setembre]] de [[1547]] - [[Madrid]], [[22 d'abril]] de [[1616]]) era un escritor [[espanyol]], conegut sobretot per la seua novela ''[[El Quixot]]''. Es considera un dels autors més influents de la literatura universal, i les seues obres han inspirat adaptacions cinematogràfiques i han modificat la manera d'entendre la novela, especialment en l'àmbit hispànic i anglés. En homenage a l'autor, el seu rostre figura a les monedes de fracció d'[[euro]] (10, 20 i 50 cts.) encunyades a Espanya.
+
'''Miguel de Cervantes Saavedra''' ([[Alcalá de Henares]], [[29 de setembre]] de [[1547]] - [[Madrid]], [[22 d'abril]] de [[1616]]) fon un escritor [[espanyol]], conegut sobretot per la seua novela ''[[El Quixot]]''.  
    +
Es considera un dels autors més influents de la literatura universal, i les seues obres han inspirat adaptacions cinematogràfiques i han modificat la manera d'entendre la novela, especialment en l'àmbit hispànic i anglés. En homenage a l'autor, el seu rostro figura en les monedes de fracció d'[[euro]] (10, 20 i 50 cts.) acunyades en [[Espanya]].
 +
 +
[[Categoria:Escritors]]
 
[[Categoria:Miguel de Cervantes| ]]
 
[[Categoria:Miguel de Cervantes| ]]
107 474

edicions

Menú de navegació