Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
4 bytes afegits ,  11:14 17 jul 2015
m
Llínea 5: Llínea 5:     
== Història ==
 
== Història ==
La idea de partícula subatòmica va estretament lligada al concepte històric d'[[àtom]]. Segons la definició original de [[Demòcrit]] un àtom era indivisible, per tant era impossible que existiren les partícules subatòmiques. Els primers treballs de química moderna varen associar a ''àtom'' una nova definició, no com a unitat indivisible sino com a unitat química, de forma que estos àtoms podien estar formats per atres elements, les partícules subatòmiques. Inicialment eren l'[[electró]], el [[protó]] i el [[neutró]], i tenien el caràcter de [[partícula elemental]]. Posteriorment es varen descobrir noves partícules subatòmiques, apareixent noves [[hipòtesi]]s i [[teories]] de quines són o poden arribar a ser les partícules elementals.
+
La idea de partícula subatòmica va estretament lligada al concepte històric d'[[àtom]]. Segons la definició original de [[Demòcrit]] un àtom era indivisible, per tant era impossible que existiren les partícules subatòmiques.  
 +
 
 +
Els primers treballs de química moderna varen associar a ''àtom'' una nova definició, no com a unitat indivisible sino com a unitat química, de forma que estos àtoms podien estar formats per atres elements, les partícules subatòmiques. Inicialment eren l'[[electró]], el [[protó]] i el [[neutró]], i tenien el caràcter de [[partícula elemental]].  
 +
 
 +
Posteriorment es varen descobrir noves partícules subatòmiques, apareixent noves [[hipòtesi]]s i [[teories]] de quines són o poden arribar a ser les partícules elementals.
    
[[Categoria:Partícules subatòmiques| ]]
 
[[Categoria:Partícules subatòmiques| ]]
109 710

edicions

Menú de navegació