Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
2 bytes afegits ,  19:34 8 ago 2015
m
sense resum d'edició
Llínea 1: Llínea 1: −
La '''domesticació''' és l'acció o l'efecte de fer domèstic algun [[ser viu]], és dir, que viu al costat del [[ser humà]], que es cria en casa. El terme deriva del terme [[llatí]] ''domus'', que significa «[[casa]]», i ''domesticus'', que té el mateix significat que el terme actual. Descriu el pas de l'estat salvage a l'estat domèstic d'alguns animals per acció de l'home. Este procés és a causa dels interessos humans d'obtindre de les espècies salvages [[aliment]], servici, companyia, [[roba]], etc., i començà ya fa almenys onze mil anys.
+
La '''domesticació''' és l'acció o l'efecte de fer domèstic algun [[ser viu]], és dir, que viu al costat del [[ser humà]], que es cria en casa. El terme deriva del terme [[llatí]] ''domus'', que significa «[[casa]]», i ''domesticus'', que té el mateix significat que el terme actual.  
 +
 
 +
Descriu el pas de l'estat salvage a l'estat domèstic d'alguns animals per acció de l'home. Este procés és a causa dels interessos humans d'obtindre de les espècies salvages [[aliment]], servici, companyia, [[roba]], etc., i començà ya fa almenys onze mil anys.
    
[[Categoria:Animals domèstics]]
 
[[Categoria:Animals domèstics]]
111 234

edicions

Menú de navegació