Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
6 bytes afegits ,  11:17 15 set 2015
m
Llínea 98: Llínea 98:  
====Els Grups de Caça====
 
====Els Grups de Caça====
 
   
 
   
El Grup de Comande de Caça fon dividit per Dowding en quatre grups. El Grup 11, surest d'Anglaterra, en base en Londres; el 10 suroest, el 12 centre i el 13 nort. Cada grup estava subdividit per a cobrir la seua area per sectors. En tot moment en els centres de comande d'estos grups se sabia la posicio, rumbo i força de les esquadrelles atacants i en conseqüencia s'enviaven les esquadrelles de caça en el numero i llocs precisos. El Grup de caça 11 comandat pel Vicemariscal de l'Aire Sir Keith Park de 44 anys, en esta primera etapa de la guerra, portà el major pes de la defensa puix els alemans al començament de les operacions se concentraren en el sur d'Anglaterra.  
+
El Grup de Comande de Caça fon dividit per Dowding en quatre grups. El Grup 11, surest d'Anglaterra, en base en [[Londres]]; el 10 suroest, el 12 centre i el 13 nort. Cada grup estava subdividit per a cobrir la seua area per sectors. En tot moment en els centres de comande d'estos grups se sabia la posició, rumbo i força de les esquadrelles atacants i en conseqüència s'enviaven les esquadrelles de caça en el numero i llocs precisos.  
+
 
 +
El Grup de caça 11 comandat pel Vicemariscal de l'Aire Sir Keith Park de 44 anys, en esta primera etapa de la guerra, portà el major pes de la defensa puix els alemans al començament de les operacions se concentraren en el sur d'Anglaterra.
 +
 
 
====Els pocs...====
 
====Els pocs...====
 
   
 
   
109 260

edicions

Menú de navegació