Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
13 bytes afegits ,  11:22 15 set 2015
m
Llínea 124: Llínea 124:  
====Servicis Civils====
 
====Servicis Civils====
 
   
 
   
Des de 1937 se implementaron servicis de civils per a casos d'emergencia. El Servici de Precaucio d'Incursions Aerees fon un dels mes efectius durant l'amenaça d'invasio i sobre tot durant els bombardejos. Al començar les hostilitats s'establi el Servici Auxiliar contra Incendis que estava compost del personal permanent mes uns 60 mil voluntaris, els quals mes tart s'enrolaren en les Forces Armades. El Cos d'Ambulancies fon exigit al maxim. En posats d'emergencia atendían als ferits un medic i tres enfermeres. Els choferes de les ambulancies, la majoria dones, els transportaven als hospitals apenes terminava la retor de primers auxilis. Moltes voltes ho feenen mig d'un bombardeig per carrers plens d'escombros i en algunes oportunitats trobaren l'hospital bombardejat.  
+
Des de [[1937]] se implementaron servicis de civils per a casos d'emergencia. El Servici de Precaució d'Incursions Aerees fon un dels més efectius durant l'amenaça d'invasió i sobre tot durant els bombardejos. Al començar les hostilitats s'establí el Servici Auxiliar contra Incendis que estava compost del personal permanent més uns 60 mil voluntaris, els quals més tart s'enrolaren en les Forces Armades.  
+
 
 +
El Cos d'Ambulancies fon exigit al màxim. En posats d'emergencia atendían als ferits un mèdic i tres enfermeres. Els choferes de les ambulancies, la majoria dones, els transportaven als hospitals apenes terminava la retor de primers auxilis. Moltes voltes ho feen en mig d'un bombardeig per carrers plens d'escombros i en algunes oportunitats trobaren l'hospital bombardejat.
 +
 
 
====S'estenen les operacions====
 
====S'estenen les operacions====
 
   
 
   
109 260

edicions

Menú de navegació