Canvis

4 bytes afegits ,  16:52 27 set 2015
m
Llínea 37: Llínea 37:     
==Usos==
 
==Usos==
Des de que en l'any [[1999]], l'Ajuntament de [[l'Olleria]] adquirira l'immoble ha hagut per part de diversos sectors la voluntat de restaurar-ho i habilitar-ho en la finalitat de que albergara el futur Museu del Vidre de [[l'Olleria]]. L'intervenció, compren la restauració completa de la Casa Santonja i la seua posada en valor mediant la creació d'una seu de la Fundació del Museu del Vidre en els seus servicis anexos; la creació de tallers especialisats per a les sales de restauració, catalogació de les peces i laboratoris d'investigació; dotació de sales d'exposicions, aules i biblioteca especialisada; creació d'aules educatives de tipo artístic professional relacionades en l'art i la cultura del vidre. En l'actualitat el Palau s'utilisa com espai cultural per a acollir coleccions relacionades en l'Historia Local, el Vidre i les Artesanies Tradicionals i albergara el Museu del Vidre de l'Olleria.
+
Des de que en l'any [[1999]], l'Ajuntament de [[l'Olleria]] adquirira l'immoble ha hagut per part de diversos sectors la voluntat de restaurar-ho i habilitar-ho en la finalitat de que albergara el futur Museu del Vidre de [[l'Olleria]].  
 +
 
 +
L'intervenció, compren la restauració completa de la Casa Santonja i la seua posada en valor mediant la creació d'una seu de la Fundació del Museu del Vidre en els seus servicis anexos; la creació de tallers especialisats per a les sales de restauració, catalogació de les peces i laboratoris d'investigació; dotació de sales d'exposicions, aules i biblioteca especialisada; creació d'aules educatives de tipo artístic professional relacionades en l'art i la cultura del vidre.  
 +
 
 +
En l'actualitat el Palau s'utilisa com espai cultural per a acollir coleccions relacionades en l'Historia Local, el Vidre i les Artesanies Tradicionals i albergara el Museu del Vidre de l'Olleria.
    
[[Categoria:Monuments del Regne de Valéncia]]
 
[[Categoria:Monuments del Regne de Valéncia]]
 
[[Categoria:Arquitectura valenciana]]
 
[[Categoria:Arquitectura valenciana]]
109 448

edicions