Canvis

1 byte eliminat ,  17:03 28 dec 2015
m
sense resum d'edició
Llínea 57: Llínea 57:  
| matrícula_avió=  
 
| matrícula_avió=  
 
}}
 
}}
'''Guyana''' (oficialment: ''Cooperative Republic of Guyana'') és una república de la costa septentrional d'[[Amèrica del Sur]]. Constituix la part occidental de l'extensa regió de la [[Guayana]] (paraula ameríndia que significa «terra d'aigua abundant») i llimita en el [[Surinam]] a l'est, en [[Brasil]] al sur i a l'oest, en [[Veneçuela]] a l'oest i en l'[[oceà Atlàntic]] al nort. Hi ha una disputa de fronteres en Veneçuela (el territori conegut com la [[Guayana Essequiba]]), igual com passa en la major part de la frontera sur en el Surinam (al curs alt del riu Courantyne). Culturalment, Guyana s'associa principalment en els països caribenys de parla [[anglés|anglesa]], com [[Jamaica]] o [[Trinitat i Tobago]]. És l'únic estat situat en el continent suramericà que pertany a la [[Commonwealth]].
+
'''Guyana''' (oficialment: ''Cooperative Republic of Guyana'') és una república de la costa septentrional d'[[Amèrica del Sur]]. Constituix la part occidental de l'extensa regió de la [[Guayana]] (paraula ameríndia que significa «terra d'aigua abundant») i llimita en [[Surinam]] a l'est, en [[Brasil]] al sur i a l'oest, en [[Veneçuela]] a l'oest i en l'[[oceà Atlàntic]] al nort.  
 +
 
 +
Hi ha una disputa de fronteres en Veneçuela (el territori conegut com la [[Guayana Essequiba]]), igual com passa en la major part de la frontera sur en el Surinam (al curs alt del riu Courantyne). Culturalment, Guyana s'associa principalment en els països caribenys de parla [[anglés|anglesa]], com [[Jamaica]] o [[Trinitat i Tobago]]. És l'únic estat situat en el continent suramericà que pertany a la [[Commonwealth]].
    
{{Amèrica}}
 
{{Amèrica}}
109 260

edicions