Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
1504 bytes afegits ,  16:32 6 març 2016
Pàgina nova, en el contingut: «Vicent Beltran Real va ser nomenat President del Grup d'Accio Valencianista (GAV) el mes d'octubre de 2015. La decisio de convocar una assamblea se comunicà en...»
Vicent Beltran Real va ser nomenat President del Grup d'Accio Valencianista (GAV) el mes d'octubre de 2015. La decisio de convocar una assamblea se comunicà en una carta datada el dia 7 de setembre de 2015 despres de que En Manuel Latorre, despres de 16 anys en la presidencia, prenguera esta decisio.

Vicent Beltran, anà tambe com a numero dos de coalicio AVANT al Congres per Valencia.
Va ser President de la Penya Valencianista de Benicalap "Els de sempre", i propulsor de la Penya Valencianista Grup d'Accio.

Acompanyà a esta candidatura les següents persones: Josep Alba Julià i Josep Enric Nadal Lahoz com vicepresidents.

El secretari de l'entitat sera Vicent D'Alfons Botella i Rosa María Roig Otero, la vicesecretaria. El tesorer de l'entitat passa a ser Josep Enric Nadal Lluch i Vitor Llopis Albert, el contador.

El president de Joventuts del GAV es Samuel López Tronchoni i el vocal de Joventut, Sandra Ombuena Benlloch.

Els vocals de la directiva son ara Enric Ramon Pastor, Josefina Marrades Roca, Joan Matías Rodglà Martínez -tambe integra la candidatura d'AVANT-, Rafael Esteve Beltran i Rosa María Soria Sivera.

Vicent Beltrán mori repentinament el 26 de febrer de 2016 en el seu domicili de la ciutat de Valencia, sent soterrat en el seu poble natal L'Alcúdia de la Ribera. En una concentracio valencianista celebrada el dia 6 de març de l'any 2016 se li va fer un homenage guardant un riguros i recordat minut de silenci pel seu treball en defensa de lo valencià.
304

edicions

Menú de navegació