Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
63 bytes afegits ,  11:30 18 maig 2016
m
Llínea 13: Llínea 13:  
Va començar dedicant-se, especialment, a l'arqueologia. I més tart, cap a l'etnologia i antropologia, sense abandonar mai el camp arqueològic.
 
Va començar dedicant-se, especialment, a l'arqueologia. I més tart, cap a l'etnologia i antropologia, sense abandonar mai el camp arqueològic.
   −
L'any [[1942]] va començar les excavacions arqueològiques en [[Madrit]] investigant junt a l'equip del catedràtic Martínez Santa Olalla.  
+
En l'any [[1942]] va començar les excavacions arqueològiques en [[Madrit]] investigant junt a l'equip del catedràtic Martínez Santa Olalla.  
   −
En [[1948]] va guanyar la càtedra d'Història de la Cultura en l'Universitat de [[Granada]], per concurs-oposició, la de Prehistòria i Història Universal i Mija de la falcultat de Filosofia i lletres de l'Universitat de Valéncia en [[1950]], d'on va ser decà des de [[1968]] fins a [[1972]].
+
En [[1948]] va guanyar la càtedra d'Història de la Cultura en l'Universitat de [[Granada]], per concurs-oposició, la de Prehistòria i Història Universal i Mija de la facultat de Filosofia i lletres de l'Universitat de Valéncia en [[1950]], d'on va ser decà des de [[1968]] fins a [[1972]].
   −
Fon director de l'Institut d'Estudis Ibèrics i Etnologia Valenciana de l'institució [[Alfons el Magnànim]]. Membre de la [[Hispanic Society]] de Nova York i del ''Deutsches Archaeologiches Institut'' d'[[Alemanya]] i de la ''Prehistoric Society'' de [[Londres]].
+
Fon director de l'Institut d'Estudis Ibèrics i Etnologia Valenciana de l'institució [[Alfons el Magnànim]]. Membre de la [[Hispanic Society]] de [[Nova York]] i del ''Deutsches Archaeologiches Institut'' d'[[Alemanya]] i de la ''Prehistoric Society'' de [[Londres]].
   −
L'any [[1950]] va conseguir traslladar-se a l'Universitat de Valéncia a on va ser catedràtic d'Història Antiga en la Facultat de Filosofia i Lletres de la que fon decà. Fon 38 anys catedràtic de Prehistòria en l'Universitat de Valéncia i director d'excavacions.
+
En l'any [[1950]] va conseguir traslladar-se a l'Universitat de Valéncia a on va ser catedràtic d'Història Antiga en la Facultat de Filosofia i Lletres de la que fon decà. Fon 38 anys catedràtic de Prehistòria en l'Universitat de Valéncia i director d'excavacions.
   −
Va ser catedràtic de filosofia de l'Universitat espanyola en la matèria de Prehistòria i Història universal de les edats antigues i mijana i d'Història general de la cultura.
+
Va ser catedràtic de filosofia de l'Universitat espanyola en la matèria de Prehistòria i Història universal de les edats [[edat antiga|antiga]] i [[Edat mija|mija]] i d'Història general de la cultura.
   −
El més d'octubre de [[1951]] es constituïx en Valéncia un Secretariat del diccionari ''Valencià-Balear-Català'', del que Julià San Valero era un dels seus responsables organisadors.  
+
El més d'[[octubre]] de [[1951]] es constituïx en Valéncia un Secretariat del diccionari ''Valencià-Balear-Català'', del que Julià San Valero era un dels seus responsables organisadors.  
   −
Va impartir conferències per Espanya i l'estranger i participà en numerosos congressos. Es varen organisar cicles de conferències sobre Història del [[Regne de Valéncia]], en les quals va intervindre com a conferenciant, entre atres personages rellevants de l'época.
+
Va impartir conferències per [[Espanya]] i l'estranger i participà en numerosos congressos. Es varen organisar cicles de conferències sobre Història del [[Regne de Valéncia]], en les quals va intervindre com a conferenciant, entre atres personages rellevants de l'época.
   −
Les primeres excavacions portades a terme en Mont Bernorio varen ser fetes per Romualdo Moro en 1890 per encàrrec del Marqués de Comillas. Durant els anys 1943-1944 de nou són estudiades les excavacions en incloure-les en el Pla Nacional d'Excavacions Arqueològiques, sent per últim en l'any [[1959]], entre els mesos de juliol i agost, realisada una nova campanya d'excavacions dirigida per Julià San Valero. Totes les troballes es depositàren en el Museu Provincial d'Arqueologia de la capital de [[Paléncia]].
+
Les primeres excavacions portades a terme en Mont Bernorio varen ser fetes per Romualdo Moro en [[1890]] per encàrrec del Marqués de Comillas. Durant els anys [[1943]]-[[1944]] de nou són estudiades les excavacions en incloure-les en el Pla Nacional d'Excavacions Arqueològiques, sent per últim en l'any [[1959]], entre els mesos de [[juliol]] i [[agost]], realisada una nova campanya d'excavacions dirigida per Julià San Valero. Totes les troballes es depositàren en el Museu Provincial d'Arqueologia de la capital de [[Paléncia]].
    
En [[1961]] va ser catedràtic de filosofia en l'Universitat espanyola, en la matèria de Prehistòria i Història universal de les edats antiga i mija i d'Història general de la cultura.
 
En [[1961]] va ser catedràtic de filosofia en l'Universitat espanyola, en la matèria de Prehistòria i Història universal de les edats antiga i mija i d'Història general de la cultura.
110 425

edicions

Menú de navegació