Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
2 bytes afegits ,  19:23 13 jun 2016
m
Text reemplaça - 'industria' a 'indústria'
Llínea 67: Llínea 67:     
== Economia ==
 
== Economia ==
La seua economia s'ha basat tradicionalment en l'[[agricultura]] (oliveres i [[cep]]) i en l'industria alfarera. Dins del cultiu de regadiu se sembren [[dacsa]], [[alfals]], [[tabac]] i [[hortalices]]. El secà, molt més ampli, se destina fonamentalment al cep (per a [[vi]] i per a taula en la varietat [[Rosetti]]) i oliveres de les quals l'[[oli]]  l'elabora una cooperativa local. L'[[armela|armeler]] ocupa des de fa anys una superfície considerable. La ganaderia carix d'importància.
+
La seua economia s'ha basat tradicionalment en l'[[agricultura]] (oliveres i [[cep]]) i en l'indústria alfarera. Dins del cultiu de regadiu se sembren [[dacsa]], [[alfals]], [[tabac]] i [[hortalices]]. El secà, molt més ampli, se destina fonamentalment al cep (per a [[vi]] i per a taula en la varietat [[Rosetti]]) i oliveres de les quals l'[[oli]]  l'elabora una cooperativa local. L'[[armela|armeler]] ocupa des de fa anys una superfície considerable. La ganaderia carix d'importància.
   −
En el seu terme existixen bones pedreres d'[[argila]] que han vingut suministrant secularment de matèria prima a la florent industria en temps passats de gerres destinades l'envasada d'olis i vins. En els últims trenta anys estes industries han sofrit una transformació; s'han abandonat les gerres i la reproducció s'ha centrat en teules, rajoles i atres materials ceràmics per a la construcció.
+
En el seu terme existixen bones pedreres d'[[argila]] que han vingut suministrant secularment de matèria prima a la florent indústria en temps passats de gerres destinades l'envasada d'olis i vins. En els últims trenta anys estes industries han sofrit una transformació; s'han abandonat les gerres i la reproducció s'ha centrat en teules, rajoles i atres materials ceràmics per a la construcció.
    
== Monuments ==
 
== Monuments ==
111 182

edicions

Menú de navegació