Regne d'Estuardo

De L'Enciclopèdia, la wikipedia lliure en valencià
Saltar a: navegació, buscar

L'antiga República d'Estuardo (actualment: Regne d'Estuardo) és una micronació ficticia ubicada en un bloc d'apartaments de Burjassot, Valéncia, Espanya. La seua forma de govern anterior era la República Democràtica i el seu president anterior era S.I. Hernado Menendez, actual monarca.

Bandera del Regne d'Estuardo

Govern[editar]

El Regne d'Estuardo és una micronació sobirana i democràtica proclamada en agost de l'any 2011. Durant el transcurs de la seua vida micronacional vixqué moltíssims governs no obstant el constant simulacionisme obligà a la refundació de la micronació el 18 de novembre de l'any 2016 per a adaptar-la als paràmetros del micronacionalisme realiste. Des de llavors ha promogut el diàlec i mediació entre micronacions en moltes ocasions. És una micronació integra i lleal al micronacionalismo sério i de calitat, consistint el seu territori total en la casa del mornarca i únic habitant.

Reclamacions[editar]

Estuardo com micronació ideològica ficticia, reclama el carrer Balmes de Burjassot (Valéncia) no obstant la micronació està clarament establida en el domicili del president i els seus exteriors (pati) a on es realisen tots els actes oficials i institucionals.

Prensa[editar]

Coneguda gràcies a la ret social Twitter i al portal d'internet: micronaciones.wikia.com, formà part d'un reportage elaborat pel canal de YouTube, El Món de Juan i Patri, en el que s'exponia junt ad atres micronacions valencianes (reconeixent-se al Regne d'Estuardo com la seua favorita), el qual rebé un homange via Twitter per part de la pròpia micronació.

Agraïment del Regne d'Estuardo al canal de YouTube El Món de Juan i Patri