Regne d'Estuardo

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca

L'antiga República d'Estuardo (actualment: Regne d'Estuardo) és una micronació ficticia ubicada en un bloc d'apartaments de Burjassot, Valéncia, Espanya. La seua forma de govern anterior era la República Democràtica i el seu president anterior era S.I. Hernado Menendez, actual monarca.

Erro al crear miniatura: Falta archiu
Bandera del Regne d'Estuardo

Govern[editar | editar còdic]

El Regne d'Estuardo és una micronació sobirana i democràtica proclamada en agost de l'any 2011. Durant el transcurs de la seua vida micronacional vixqué moltíssims governs no obstant el constant simulacionisme obligà a la refundació de la micronació el 18 de novembre de l'any 2016 per a adaptar-la als paràmetros del micronacionalisme realiste. Des de llavors ha promogut el diàlec i mediació entre micronacions en moltes ocasions. És una micronació integra i lleal al micronacionalismo sério i de calitat, consistint el seu territori total en la casa del mornarca i únic habitant.

Reclamacions[editar | editar còdic]

Estuardo com micronació ideològica ficticia, reclama el carrer Balmes de Burjassot (Valéncia) no obstant la micronació està clarament establida en el domicili del president i els seus exteriors (pati) a on es realisen tots els actes oficials i institucionals.

Prensa[editar | editar còdic]

Coneguda gràcies a la ret social Twitter i al portal d'internet: micronaciones.wikia.com, formà part d'un reportage elaborat pel canal de YouTube, El Món de Juan i Patri, en el que s'exponia junt ad atres micronacions valencianes (reconeixent-se al Regne d'Estuardo com la seua favorita), el qual rebé un homange via Twitter per part de la pròpia micronació.

Erro al crear miniatura: Falta archiu
Agraïment del Regne d'Estuardo al canal de YouTube El Món de Juan i Patri