Discussió:Pancatalanisme

De L'Enciclopèdia, la wikipedia en valencià
Anar a la navegació Anar a la busca

Kilis (discussió) 02:29, 5 dec 2012 (CET)Una veritat com un temple[editar còdic]

Esta es la realitat que passa en Valencia.El amic que diu que el tema del pancatalanisme que desenrollen aci en la uiquipedia esta mal i que no es veritat q sols es politica li recomane q busque en Wiquipedia lo que posen de la llengua valenciana i de tot lo relacionat en la historia de la llengua i de Valencia i voras les mentires i falsetats sense documentar que fiquen.


és una llastima que d'una enciclopèdia virtual en vulguis fer una simple propaganda d'una opinió personal, ja que crec que les opinions personals s'han d'escriure en articles d'opinió i no en enciclopèdies que han de servir per aprofondir en el coneixement, per tant demano que aquest article que no dona informació sinó d'una persona que es dedica a opinar es tragui d'eixa enciclopèdia i en tot cas es publiqui en els llocs que correspon.

Ja que la definicó eixa, s'ha d'ajustar al que vol dir i no donar una opinió sesgada que s'allunta molt de la realitat.

Per tant demano que es doni pas a una uiquièdia seriosa i el més professional possible, per que tots la puguem consultar i pugui ser un punt de referència per guaitar-la guixar-la i estudiar-la

Sou sabis, els cartells escrits pels pancatalanistes utilissen l' exclamació exclusiva del castellà (¡), així fan independencia, no?


Ya, pero això no és més que la teua opinió que evidentment no és la mateixa que la de la majoria de la gent que utilisa la Uiquipèdia, pareix més be que estigues parlant de la wikipedia catalana que si fa una manipulació de l'història, cultura, llengua, tradicions....etc...sempre en detriment dels demés i en benefici propi. --Jose2 (discussió) 21:11, 29 jul 2015 (CEST)