Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
1142 bytes afegits ,  19:35 17 abr 2017
m
sense resum d'edició
Llínea 3: Llínea 3:  
[[File:Palau de Cerveró de València, exterior.jpg|thumb|Palau de Cerveró de Valéncia]]
 
[[File:Palau de Cerveró de València, exterior.jpg|thumb|Palau de Cerveró de Valéncia]]
   −
El '''Palau de Cerveró''', ubicat en la plaça de Cisneros nº 4 de la ciutat de [[Valéncia]], és actualment la sede del [[Museu d'Història de la Medicina]].
+
El '''Palau de Cerveró''', ubicat en el [[La Seu (barri de Valéncia)|barri de la Seu]], en la plaça de Cisneros nº 4 de la ciutat de [[Valéncia]], és actualment la sede del [[Museu d'Història de la Medicina]].
    +
Es tracta d'un gran edifici de planta irregular del [[sigle XVIII]],  d'estil barroc. El seu alçat s'articula en semisubterraneu, entreplanta, planta principal i segona planta, alçant-se l'edifici sobre un alt sòcol de pedra.
 +
 +
La frontera principal recaent a la plaça Cisneros (abans plaça Sant Gil), presenta dos portades, una d'elles dovellada i sense cap adorn, i la principal realisada en pedra i també dovellada pero en un gran escut en pedra en la seua part superior d'estil rococó. A través d'ella accedim a un vestíbul i a un pati tancat per quatre arcs. Al fons d'este pati una escala de ferro i fusta d'estil rococó permet l'accés a les plantes superiors.
 +
 +
== Vore també ==
 +
* https://www.uiquipedia.org/Museu_d%27Hist%C3%B2ria_de_la_Medicina
 +
 +
==Enllaços externs==
 +
 +
*[http://www.valencia.edu/cultura/c/docs/exppalaubiografia07cast.htm Fotogràfies del Palau de Cerveró]
 +
*[http://www.uv.es/uvweb/instituto-universitario-historia-medicina-ciencia-lopez-pinero/es/instituto-historia-medicina-ciencia-lopez-pinero-1285893059754.html Museu d'Història de la Medicina]
    
[[Categoria:Palaus]]
 
[[Categoria:Palaus]]
 
[[Categoria:Palaus de la Comunitat Valenciana]]
 
[[Categoria:Palaus de la Comunitat Valenciana]]
109 056

edicions

Menú de navegació