Canvis

Anar a la navegació Anar a la busca
34 bytes afegits ,  07:44 19 jun 2017
m
sense resum d'edició
Llínea 10: Llínea 10:  
| lloc_mort =   
 
| lloc_mort =   
 
}}
 
}}
'''Manuel Pérez Saldanya''' ([[Valéncia]], 7 de febrer de [[1962]]). És un filòlec [[Valencians|valencià]] d'ideologia [[Pancatalanisme|pancatalanista]].
+
'''Manuel Pérez Saldanya''' ([[Valéncia]], [[7 de febrer]] de [[1962]]). És un filòlec [[Valencians|valencià]] d'ideologia [[Pancatalanisme|pancatalanista]].
   −
És va llicenciar en l'Universitat de Valéncia en Filologia Hispànica i va fer el doctorat en Filologia. En l'actualitat Manuel Pérez Saldanya és un catedràtic de filologia catalana de l'[[Universitat de Valéncia]]. També és membre de l'[[Institut d'Estudis Catalans]], de l'[[Acadèmia Valenciana de la Llengua]] i de l'[[Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana]].  
+
És va llicenciar en l'[[Universitat de Valéncia]] en Filologia Hispànica i va fer el doctorat en Filologia. En l'actualitat Manuel Pérez Saldanya és un catedràtic de filologia catalana de l'Universitat de Valéncia. També és membre de l'[[Institut d'Estudis Catalans]], de l'[[Acadèmia Valenciana de la Llengua]] i de l'[[Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana]].  
   −
Durant els anys d'universitari escrigué dos llibres de poemes: ''Bastit de pluja'' (Alzira, 1983; Premi Ibn Khafaja 1982) i ''La ruta de l'heura'' (Valéncia, 1984; Premi Senyoriu d'Ausias March de Beniarjó 1983), despuix publicaria un poemari titulat: ''Teoria dels crepuscles'' (Carcaixent, 2004).
+
Durant els anys d'universitari escrigué dos llibres de poemes: ''Bastit de pluja'' (Alzira, [[1983]]; Premi Ibn Khafaja [[1982]]) i ''La ruta de l'heura'' (Valéncia, [[1984]]; Premi Senyoriu d'Ausias March de Beniarjó 1983), despuix publicaria un poemari titulat: ''Teoria dels crepuscles'' (Carcaixent, [[2004]]).
   −
Ha rebut el Premi [[Manuel Sanchis Guarner|Sanchis Guarner]]/Unitat de la Llengua Catalana de l'Associació Jaume I, l'any 2000 (pel llibre ''Del llatí al català'') i l'any 2002 (pel llibre dirigit en coordinació ''Gramàtica del català contemporani'').  
+
Ha rebut el Premi [[Manuel Sanchis Guarner|Sanchis Guarner]]/Unitat de la Llengua Catalana de l'Associació Jaume I, en l'any [[2000]] (pel llibre ''Del llatí al català'') i en l'any [[2002]] (pel llibre dirigit en coordinació ''Gramàtica del català contemporani'').  
    
Durant la dimissió d'[[Ascensió Figueres Górriz|Ascensió Figueres]] com a presidenta de la [[AVL]] ocupà dit càrrec de forma interina fins a elegir al nou president, [[Ramón Ferrer Navarro]].   
 
Durant la dimissió d'[[Ascensió Figueres Górriz|Ascensió Figueres]] com a presidenta de la [[AVL]] ocupà dit càrrec de forma interina fins a elegir al nou president, [[Ramón Ferrer Navarro]].   
107 008

edicions

Menú de navegació